2777
2789
عنوان

خانمای روانشناس بیایید کمک

51 بازدید | 9 پست

سلام خانما من عشق دوطرفه رو دوران مجردی تجربه نکردم خیلی سخته واقعا برام . و دیشب با همسرم بحثم شد فهمیدم الان دوستم نداره و یک رابطه مسالمت آمیز باهم داریم بیشتر احساس میکنم بخاطر بچه ها که هر لحظه ممکنه تو این رابطه بهم خیانت بشه نمیدونم تکلیفم چیه چ کنم 

چطور مطمعنی که یک طرفه بوده؟ همسرت خودش به زبون اورده؟ تو چه موقعیتی به زبون اورده؟ دعوا یا صلح؟

دیشب دیر اومد کلا عادت کرده من دوتا بچه کوچیک دارم سخته خسته میشم 

گفتم چرا دیر کردی و این حرفا دیگه بحث شد گفت برو دماغتون عمل کن ژل تزریق کن و فلان بعدم گفت من ده ساله مزه رابطه رو نچشیدم دیگه اعصابم ریخت بهم نمیدونم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب دیر اومد کلا عادت کرده من دوتا بچه کوچیک دارم سخته خسته میشم گفتم چرا دیر کردی و این حرفا دیگه ...

خب عزیزم این معنیش رابطه احساسی یک طرفه نیست. در بدترین حالت یک رابطه سرد شده س. به همسرت بگو اگه مایل هست باهم برید زوج تراپی تا کم کم اوضاع بهتر بشه 

خب عزیزم این معنیش رابطه احساسی یک طرفه نیست. در بدترین حالت یک رابطه سرد شده س. به همسرت بگو اگه ما ...

کلا ده ساله اینطوره همش سرش تو گوشی کمکم نمیده اهمیت به خواسته هام نمیده مناسبت‌ها رو فراموش میکنم به زنای چاق توجه زیاد نشون میده دیگه خستم کرده اگه عرضه داشتم تا حالا این زندگی رو ول کرده بودم 

چی بگم عزیزم. چجوری تو این ده سال با این وضع رابطه دوتا بچه اوردی پس؟

حماقت فکر میکردم بهتر میشه از طرفی پدرم فوت کرده و مادرم دیدنی مزاج کار و درآمد ندارم تنها زندگی کنم از حرف مردم خیلی میترسیدم موندم الان نه از جسمم چیزی مونده نه از روحم

حماقت فکر میکردم بهتر میشه از طرفی پدرم فوت کرده و مادرم دیدنی مزاج کار و درآمد ندارم تنها زندگی کنم ...

خودت برو پیش روانپزشک. روانشناس رو بیخیال. برو دارو بده حالت بهتر بشه که بتونی کم کم حواستو به بچه هات و شوهرت بدی 

عزیز ایشون اعتراض کرده در مورد مسائلی که آزارش میده منظورش از اینکه مزه رابطه رو ده ساله نچشیدم چیه؟افسردگی در هر دو باید برسی بشه گلم و این رابطه نیاز به ترمیم داره چرا فوری ذهنت میره سمت طلاق عزیز

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
عزیز ایشون اعتراض کرده در مورد مسائلی که آزارش میده منظورش از اینکه مزه رابطه رو ده ساله نچشیدم چیه؟ ...

اخه بعد ازهر رابطه میگفت عالیه خیلی خوب بود 

خستم کرده بخاطر زایمان‌های پشت سرهم بدنم ضعیفه یه مدت باشگاه رفتم که هیکلم اونطور که دلش میخواد بشه ولی زانو درد گرفتم ولش کردم بخاطر بچها وقت نمیکنم بیرون برم وبه خودم برسم و خیلی از کارا که دلم میخواد انجام بدم همراهیم نمیکنه تو زندگیم و همین باعث شده همش فکر کنم دوستم نداره