2777
2789
عنوان

رابطه

147 بازدید | 7 پست

به نظرم توی رابطه دوستی و رل ، بیشترین ضربه رو دختر میخوره 

چرا باز به فکر اینجور رابطه ها میفتن؟

فکر میکنم هیچ پسری برای ازدواج دوست نمیشه ، وقتی بدون مسیولیت و دردسر با کلی دختر می‌تونه عشق و حال کنه ... 

چرا پس ما دخترا اینقدر ساده گول میخوریم؟://

پسرا هم گول می‌خورن 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدما متفاوتن نمیشه گف که این حرفتون صدرصد راسته 

تو خود اقوام من با اینکه مذهبین ولی پسرا گفتن دوس دارن زنی که به عنوان همسر انتخاب میکنن عاشقش باشن چه دختر چه پسر اکثرا دوست شدن بعد ازدواج کردم دوستانم و دور وریام هم همینطور 

خانوما یه کامنت میزارم فکر نکنین من خودم ۱۳ سالگی شوهر کردم و مال یه شهرستان دور افتادم

فقط نظر شخصیمه و چیزی که با چشمم هزاران هزار بار دیدم

اتفاقا خودم ۲۶ سالگی ازدواج کردم

لیسانس دارم دوستای زیادی دارم و به شدت اجتماعیم

خب حالا چیزی که دیدم و بهش یقین دارم

اینه که ازدواج فقط سنتی بهترین کیس ها کسایی که خانواده های اصیل دارن وضعشون خوبه پدر و مادر خوب دارن زندگی کن هستن فقط میرن دنبال ازدواج سنتی

مورد دوم اون احترام و ارزشی که به دختر میزارن تو سنتی خییییییلی بیشتره

میدونم الان یکی کامنت میزاره وای دختر خالم ده سال دوست بود با شوهرش بعد ازدواج کردن الان خوشبخت ترینن🤣

آدما متفاوتن نمیشه گف که این حرفتون صدرصد راسته تو خود اقوام من با اینکه مذهبین ولی پسرا گفتن دوس دا ...

هیچ چیز صد درصدی نیست ولی درصد زیادی حرف خودمو قبول دارم

من بیشتر روی تعهد گیرم ، به نظرم رل و دوستی الزام هیچ تعهدی نیست ، پسری که طعم بودن با ۲،۳ تا دختر چشیده دیگه دنبال یه آدم ثابت نیست ، تجربه های جدید براش جذابه 

همین سایت اینقدر تاپیک خیانت و رلم رفته با دوستمو .... هست