2777
2789
عنوان

درد پریود و بی بی چک مثبت

467 بازدید | 15 پست

سلام خانم ها 

من خودم یه پسر ۴ساله دارم نکنه خیلی بی تجربه باشم 

اما الان از ۴شنبه درد پریود شدید دارم و پریود نشدم باید جمعه میشدم کلی هم زعفرون خوردم چون دردش کلافم کرده بود

امروز دوستم گفت خوب شاید حامله ای با این همه زعفرون نمیاد 

رفت رو مخم ، با علم به اینکه حامله نیستم بی بی چک زدم 

این شد

ما اصلا اقدام به بارداری نداشتیم 

غیر اینکه تو خودم نمیبینم شوهرمم اصلا نمیخواد بهش بگم میخواد بگه بنداز 

حالا چیکار کنم

چون اقدام نداشتیم ممکنه مثبتش اشتباه باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسمچون شوهرم اصلا و ابدا نمیخوادنمیذاره که نگهش دارم باید بندازم

وقتی جلوگیری داشتی چشم نداری از خودت پس اومدن این بچه با خدا بود شوهرت اگه خدا ترسه نباید سقط قبول کنه تاوان داره 

وقتی جلوگیری داشتی چشم نداری از خودت پس اومدن این بچه با خدا بود شوهرت اگه خدا ترسه نباید سقط قبول ک ...

عزیزم والا الان شرایط جوریه ترس بزرگ کردن بچه از ترس خدا بیشتر شده

عزیزم والا الان شرایط جوریه ترس بزرگ کردن بچه از ترس خدا بیشتر شده

من سومی دوست داشتم هرکاری کردم شوهرم قبول نکرد  حق داری واقعا زمونه سخت شد ولی همون بچه شاید روزی از طرف خداست قبل سقط استخاره بگیر حتما

من سومی دوست داشتم هرکاری کردم شوهرم قبول نکرد حق داری واقعا زمونه سخت شد ولی همون بچه شاید روزی از ...

هنوز بهش نگفتم 

شایدم من اشتباه کنم و بگه نگه دار

اما چون چندبار حرفش شد گفت دوست دارم اما نمیتونم خیلی سخته . به خاطر این میگم