2777
2789
عنوان

جاری بدجنس

408 بازدید | 17 پست

با جاری حسود چه رفتاری میکنید؟

یک عدد جاری دارم که همش در حال مقایسه خودش با من هست؛من چیزی برای حسادت ندارم ولی اون که چندین سال هم از من بزرگتره تمام وقت در حال مقایسه هست.بنظرتون چ بکنم؟محلش نذارم بهتره یا حرصش در بیارم بهتره؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه زندگی چقدر هست که ادم نصفش را بذاره برای حرص دراوردن؟؟ عزیزم سر و سنگین باهاش برخورد کن، خبری از زندگیت نده، حتی به کسانیکه براش خبر میبرن، رابطه هم کم کن، بعد چند وقت میبینی بدون انرژی گذاشتن همه چیز درست شده

کلا یه مدت آدم حسابش نکنی خفه میشه خودبه خود

آخه دو تا جاری دیگه هم دارم؛با اونا جور میشه و پچ پچ و غیبت مادرشوهر 

من اهلش نیستم ولی حرصش رو میخورم ک ایقد پررو هست

رفتاراش لج ادم رو درمیاره.جلوش بی محلی میکنم ولی بعد ک نمیبینمش خودخوری میکنم که چرا فلان حرف رو جوا ...

منم مثل شما هستم که نمیتونم جواب بدم بعد خودخوری میکنم، تازگیا دارم روی خودم کار میکنم که این اخلاقمه واااقعا نتونستم درستش کنم، دارم میپذیرمش، شما هم بپذیر نمیتونی یا برای حفظ حرمت نمیتونی جواب بدی، اینجوری بعدش نشخوار ذهنی حداقل نداری

منم مثل شما هستم که نمیتونم جواب بدم بعد خودخوری میکنم، تازگیا دارم روی خودم کار میکنم که این اخلاقم ...

شما به همسرت چیزی نمیگی؟

من بعد از وقتایی ک رفتارای عجیب میکنه و جواب نمیدم به همسرم کلی نق میزنم🤐

آخه دو تا جاری دیگه هم دارم؛با اونا جور میشه و پچ پچ و غیبت مادرشوهر من اهلش نیستم ولی حرصش رو میخور ...

کلا ازشون دوری کن، فردا پس فردا که غیبتشون لو رفت، هرکدوم میندازن گردن اون یکی، اینطوری میانشون باهم بد میشه، اگه تو یک ساختمون نیستین کلا رابطت رو خیلی خیلی کم کن

شما به همسرت چیزی نمیگی؟من بعد از وقتایی ک رفتارای عجیب میکنه و جواب نمیدم به همسرم کلی نق میزنم🤐

وای تا یک سال پیش بعد که نمیتونستم جواب بدم، هم نشخوار ذهنی داشتم هم با همسرم جر و بحث، ولی واقعا دیدم نه خودم نه شوهرم اهل جواب دادن نیستیم، برای همین تصمیم کرفتم بپذیرم که انتظار از شوهرم برای پشتیبانی و‌جواب نداشته باشم، از خودم هم انتظار جواب.

باور کنید اگه به این مرحله برسید خیلییی چیزا اوکی میشه، زندگی خیلی بهتر میشه، البته من با وجود پیشرفت توی مرحله ی پذیرش هنوز باید روی خودم کار کنم ولی تا اینجا راضی بودم