بنظرتون رشته زبان و ادبیات انگلیسی چه ترازی میخواد و صرفا با سوابق منظورش چیه؟ کلا کنکور مدنظرش نیست؟ کتبی نهایی یا کل دیپلم!؟
متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ جُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ جُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا نمیدونم زمان ما فقط یه تراز داشتیم برای کنکور بود الان تراز نهایی هم اضافه شده ولی به نظرم تراز ...
نه عزیزم برا انسانی