2777
2789

اون قسمت بیلی روبین Total نوشته تو برگه آزمایش باید تا ۱.۱۰ باشه واسه من ۱.۴۵ هست. خطرناکه ؟ 

اون قسمت بیلی روبین direct هم نوشته باید تا ۱.۳۰ باشه ولی واسه من ۱.۳۹ هست. خیلی نگرانم خطرناکه؟ 

امروز سونو کامل شکم و لگن دادم همه چیم نرمال بوده اینم سرچ میکنم نوشته مربوط به کبد پس چرا سونوم نرمال بود.؟آخه سرچ کردم نوشته مشکلات کبدی و سنگ صفرا و ازین چیزا 

پس اگه مشکل ازینا بوده امروز تو سونوگرافی چرا نشون نداده نوشته همه چی سالم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی هم بالا نیست که اینقدر نگرانی. چشمات زرده؟ شاید دارویی مصرف کردی و این مقدار افزایش را دا ...

ن عزیزم زرد نیست امروز از چند نفر که کنارم بودن پرسیدم گفتم بنظرتون پوستم و چشام زرد نیست گفتن ن

داروی خاصی نخوردم فقط دو هفته پیش پنج روز سفکسیم خوردم ممکنه ازون باشه ینی؟

ببر متخصص داخلی 

اگ نیاز باشه مجدد ازمایش میفرسته

ولی این میران نگران کننده نیست 

کم خونی نداری

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ببر متخصص داخلی اگ نیاز باشه مجدد ازمایش میفرستهولی این میران نگران کننده نیست کم خونی نداری

اینجا مطب که بخوای بری زیاد ویزیت میگیرن مجبورم ببرم ی بیمارستان تو شهرمون داریم اونم تلفن گویا زنگ زدم واسه فردا گفت نوبت پره 

ن عزیزم نداشتم همه چیم نرمال بود فقط این بود

اگ بقیه درست بوده 

احتمال زیاد مشکل خاصی نیست

شاید مجدد همون بیلی روبینت رو ازمایش بدی 

احتمال اینم هست ک اشتباه ازمایشگاهی باشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
اینجا مطب که بخوای بری زیاد ویزیت میگیرن مجبورم ببرم ی بیمارستان تو شهرمون داریم اونم تلفن گویا زنگ ...

مورد اورژانسی نیست هر روز تونستی نوبت بگیری ببر

یا دکتر عمومی در دسترس داری نشون بده

ن عزیزم زرد نیست امروز از چند نفر که کنارم بودن پرسیدم گفتم بنظرتون پوستم و چشام زرد نیست گفتن ندارو ...

عزیزم چرا اینقدر نگرانی برای این مقدار افزایش؟ این افزایش کم شاید حتی از میزان فعالیت و استرستون اتفاق افتاده.

به خصوص اینکه اون ازمایشاتتون اوکی بوده، شما اگه میخواهید خیالتون راحت بشه، جواب را پیش یه دکتر باسواد ببرید، حالا مبخواد متخصص باشه یا عمومی

اگ بقیه درست بوده احتمال زیاد مشکل خاصی نیستشاید مجدد همون بیلی روبینت رو ازمایش بدی احتمال اینم هست ...

آره برم دوباره آزمایش بدم نمی‌دونم استرس گرفتم آخه سرچ کردم نوشته بود مشکلات کبدی و صفرا و اینا

آره برم دوباره آزمایش بدم نمی‌دونم استرس گرفتم آخه سرچ کردم نوشته بود مشکلات کبدی و صفرا و اینا

مشکلات کبدی و صفرا تو سونو و مابقی ازمایشات هم نشون میده ی چیزایی

فکر نکنم مشکل از کبد و صفرا باشه

احتمال اشتباه ازمایشگاهی بیشتره