2777
2789
عنوان

کلید بدم یا ندم؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 48 پست

به مدت یک ماه هم نمیشه یک کولر روشن باشه باید یکی بیاد تعویض کنه 

کلید رو بدین به همکار همسرتون

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

دایی همسرم یبار رفته بود مسافرت چهل روز با اینکه کلید رو داده به همسایه ولی کولر رو خاموش روشن نکرده بود خلاصه کولر کار نمیکنه این مدت وقتی برگشتن فرشهاشون جلبک زده بود 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلید دادن به کسی که مورد اعتماده واقعا لازمه.ما همسایه بالاییمون رفته بودن مسافرت چمدروزی نبودن یه بوی خییییییییلی بدی توی ساختمون پیچیده بود قشنگ مثل گربه مرده.خلاصه پیگیری کردیم دیدیم ازخونه همینان که مسافرتن خلاصه یکی ازهمسایه ها قفل درو شکست ورفتن داخل البته بااجازه صاحبخونه چون زنگ زدن بهشون.خلاصه دیدن یخچالشون سوخته وتمام گوشت ومرغا گند کرده بودن اصلا حال بهم زن بود همه بالا میاوردن

خداجونم ممنونم ازت که بهم نی نی دادی عاشقتم صحیح وسالم بزار بغلم🙏🙏🙏🙏