2777
2789
عنوان

تولد

35 بازدید | 4 پست

سلام 

تولد دختر خواهر شوهرم دعوتم.

مجلس زنونه هست...

شومیز و شلوار قد۹۰ میخام بپوشم.

کفشم خیلی مناسب نیست وقدیمیه باید جدید بخرم

بنظرتون با دمپایی روفرشی یا پاپوش بد میشه؟

اگع تو خونه ست، نه بد نمیشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگع تو خونه ست، نه بد نمیشه

تو خونه هست..منتهی فامیلای شوهرم

دوستای خواهر شوهرم

و دوستای دخترش دعوتن

نمیدونم چکار کنم

چون شلوار کوتاهه با دمپایی بد شد نمیدونم با پاپوش خوبه یا همون کفش قدیمی بپوشم...

بخام کفش بخرم دیگه نزدیک ۵۰۰ میشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه هست..منتهی فامیلای شوهرمدوستای خواهر شوهرمو دوستای دخترش دعوتننمیدونم چکار کنمچون شلوار کوتا ...

پاپوش بد نیست 

حالا من نمیدونم البته مدل لباستون چیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پاپوش بد نیست حالا من نمیدونم البته مدل لباستون چیه

شومیز آستین پفی یقه هفته و یه تو گردنی جدا هم داره.

احتمالا همون پاپوش بپوشم چون دمپایی خوب بود ولی با شلواره جلوه خوبی نداشت.

ممنون🌹🙏🏻