2777
2789
ممنون دورت بگردم چه دعای زیبایی😍انشاالله شماهم هرچی تو دنیا از خدا میخوای همون بشه

قربون شما و نی نی 😍😍💕💕 ممنون ازتون 🌿💛

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تبریک میگم قدمش مبارک باشه💜🙂 خداراشکر زایمان خوبی داشتی

سلام گلم خوبی نی نی گلت بهتره؟

ممنون عزیزم خداروشکرخوب بود دیگه رفتم بیمارستان خصوصی دکترخودمم اومد

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

سلام گلم خوبی نی نی گلت بهتره؟ممنون عزیزم خداروشکرخوب بود دیگه رفتم بیمارستان خصوصی دکترخودمم اومد

ممنونم شکر خوبیم 

خب خداراشکر

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنون قشنگم چشم عزیزم حتما

مبارکت باشه عزیزم خدا بچه های نازت حفظ کنه....میشه وقتی شیر میدی منم دعا کنی حامله بشم خیلی ساله منتظرم  چهارسال 🥺به خاطر امضام خیلی دعا کن اسمم سمانه.......سه ماه پیش هم باردار شدم ولی نموند واسم‌والان خیلی بیقرار از شدم......خواهرانه دعام‌میکنی🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

مبارکت باشه عزیزم خدا بچه های نازت حفظ کنه....میشه وقتی شیر میدی منم دعا کنی حامله بشم خیلی ساله منت ...

ممنون فداتشم چشم عزیزدلم تواین شبهای بزرگ ازخدامیخوام بزودی صدای قهقهه نی نیت بپیچه تو خونتون🙏♥️

ممنون فداتشم چشم عزیزدلم تواین شبهای بزرگ ازخدامیخوام بزودی صدای قهقهه نی نیت بپیچه تو خونتون🙏♥️

الهی آمین انشالله که دعات در حقم بگیره خدا از دل و زبونت بشنوه..مرسی دعاگومی هر وقت یادت موند دعام کن...خدا بچه هاتو حفظ کنه واست😘🥰

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

الهی آمین انشالله که دعات در حقم بگیره خدا از دل و زبونت بشنوه..مرسی دعاگومی هر وقت یادت موند دعام ک ...

انشاالله چشم عزیزدلم حتماهروقت یادم باشی دعامیکنم واست