2777
2789

؟ 

مایه ماست رو مثلا ماست پروبیوتیک استفاده کنم که تحملش برای لاکتوزیا راحت تره. بدون لاکتوز میشه ماستش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعاااا؟ مطمینیگلم؟ برای بچم میخاماااا.داغوووونه از رفلاکس. تو رو خدا اگه مطمئن هستی فقط بگو

من صنایع غذایی خوندم 

ماستی که به شیر اضافه می‌کنی هرچی باشه ماستی که بدست میاری اون جوری میشه 

مثلا اگه ماست شیرین اضافه کنی ماستی که تهیه میشه شیرینه یا برعکس و تو زمینه لاکتوز هم همین بحث مصداقه

کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 
بعدشم تا جایی که می‌دونم اتفاقا واسه معده حساس و رفلاکس همون بدون لاکتوز بودن بهتره چرا میگی ای وای

میدونم گلم. ای وای نگفتم . میگم مطمئنی بدون لاکتوز میشه؟  طی فرایند تبدیل شیر به ماست لاکتوز داخلش ایجاد نمیشه؟

اگه نشه که خیییلی خوبه. خودم براش درست میکنم ان شاالله.

از دکترش پرسیدم گفت بدون لاکتوز میشه. دیگه با خیال راحت درست میکنم براش. هر چند گفت همونم باید با اح ...

خوبه گفتم درسش رو خوندم 

کسی از شکستن دل سود نمیکنه 💔 خدایا شکرت اللهم صله علی محمد وال محمد 
واقعاااا؟ مطمینیگلم؟ برای بچم میخاماااا.داغوووونه از رفلاکس. تو رو خدا اگه مطمئن هستی فقط بگو

سلام عزیزم برای رفلاکس پسرتون تاالان چی کردید؟ دارو دادید؟ عکس رنگی نگرفتید ببینید مشکلش چیه؟ و مهم ترین سوالم خوابش‌ چطور شد؟ بهتر شد؟ چطوری بهتزشد؟ خواهش میکنم جواب تک تک سوالامو بده ختی اگر دیرپیامموخوندی.

مولانا شمس را گفت:پس زخم هامان چه؟  و شمس پاسخ داد: نور از محل آنهاست که وارد میشود...
سلام عزیزم برای رفلاکس پسرتون تاالان چی کردید؟ دارو دادید؟ عکس رنگی نگرفتید ببینید مشکلش چیه؟ و مهم ...

سلام یه سال و نیم اس امپرازول دادم و خیلی رعایت کردم. تلاش کردم هر چی تو نت گفتن مضره رو نخوره. بخصوص لبنیات. الانم تازه قطع کردم داروشو. بهترشده. ولی باز مراعات رو میخاد. اینجوری نبود که کااااامل خوب بشه. خودم از رو شکم خوابیدناش میفهمم که کی رفلاکسش زیاد شده و هنوز میبینم که شبا رو شکم میخوابه. عکس نگرفتم. دلم نیومد الکی بترسونمش. گفتم بزرگ که شد خودش میفهمه چیا اذیتش میکنه کمتر میخوره. الانم تا چیز بدی میخوره به سرفه نیفته یا استفراغ میکنه. دکتر اطفالش گفت رفلاکس یه چیز طلیعیه هممون داریم. فقط شدت و ضعف داره و حتی یه خواب بد هم میتونه رفلاکس رو ایجاد کنه. زیاد حساس نباش روش و هر وقت دیدی اذیته فاموتیدین بهش بده. در نهایت بعد مجوعا دوسال و نیم دارو خوردن به این نتیجه رسیدم مراعات خیلی بهتره از دارو خوردن. شاید طب سنتی هم حتی بهتر باشه از اس امپرازول. چون ظاهرا عوارض جدی دارند.