2777
2789

من بچه ۴ سالم رفلاکس داره. خیییییلی ممنوعیات داره. لبنیات نمیخوره. ولی الان بزرگه و هی میبینه دلش میخاد مخصوصا بستنی و ماست.

ماست بدون لاکتوز هست؟ از کجا گیر میارید؟

اگه شیر بدون لاکتوز بگیرم خودم ماست مایه کنم بدون لاکتوز میشه؟

الانم اسهال داره میخام ماست و پونه بدمش. چه ماستی بدم رفلاکسش از اینی که هست بدتر نشه؟

سلام  عزیزم خیلی میفهممت چون من هم یک دختر چهار ساله دارم که لبنیات اذیتش میکنه یعنی میگه سوزش معده میگیرم و میاد تو دهنش نمیدونم باید بهشون لبنیات بدیم یا نه؟ بنظرم بریم پیش یه متخصص تغذیه ماهر و از اون بپرسیم چون هرچی میگردم من هم جواب درستی پیدا نمیکنم

سلام عزیزم خیلی میفهممت چون من هم یک دختر چهار ساله دارم که لبنیات اذیتش میکنه یعنی میگه سوزش معده ...

منم پسرم همینجور میشه. والا من از نوزادیش تا الان صدتا دکتر بردم و جواب هنوز پیدا نکردم. فقط هر بار یکم اطلاعاتم بیشتر شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خیلی میفهممت چون من هم یک دختر چهار ساله دارم که لبنیات اذیتش میکنه یعنی میگه سوزش معده ...

متخصص تغذیه یادم نیست رفتم یا نه. ولی موافقم. احتمال داره اون بدونه. 

نباید بخوره و بستگی داره رفلاسش الرژیک باشه یا بخاطر پروتیین گاوی یا حساسیت به لاکتوز .

اگه الرژی باشه میشه خییییلی کم کم وارد غذاش کرد تا بدنش عادت کنه. 

ولی اگه حساسیت به لاکتوز باشه دیگه تا اخر عمرش باید سعی کنه اونو نخوره یا بعدش دارو بخوره که اذیت نشه. 

ظاهرا قرصی به اسم لاکتاز هست که اثر رفلاکس بخاطر ماست و شیر رو کم میکنه

تو رو خدا اطلاعاتی بدست اوردی بیا به منم بگو. اینایی که بهت گفتم حاصل تجربه اون چندتا دکتریه که تو این ۴ سال رفتیم