2777
2789
عنوان

طولانی ترین قهر

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 30 پست

پسرارو باید هروقت میگن خدافظ یمدت ب حال خودشون رها کنی 

ما قهر نکردیم ولی سه روز بخاطر اینکه حالش بد بود و نخاست منم ناراحت کنه حرف نزدیم ولی بعدش خودش حالش اوکی شد بعد سه روز زنگ زد کلی حرف زدیم نگران نباش آبجی پسرا نمیتونن نیان 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
تودوران دوستی سه ماه. بعد عروسی دعوا و قهر داریم. تک و توک حرف میزنیم ولی تو قیافه ایم 😃😃😃😃😃

ما ۱۰ روز اوجش بود

الانم ک مثلا زنشم از دیروز نپرسیده زنده ای یا مردی 

:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرارو باید هروقت میگن خدافظ یمدت ب حال خودشون رها کنی ما قهر نکردیم ولی سه روز بخاطر اینکه حالش بد ...

این ک شوهرمه نمیتونه ک نیاد 

بهشم گفتم ینی چی خدافظ مگه دوس دخترتم ک اینو میگی

:)
ما ۱۰ روز اوجش بودالانم ک مثلا زنشم از دیروز نپرسیده زنده ای یا مردی

دوران عقد چون دورید از هم طبیعیه دیرتر اشتی کنین چون ن همو میبینین ن با هم غذا میخورین ن هیچی 

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁
وا چ حرف بی ربطی خب دعوا کردیم

تحویل نگیر این حرفای مسخره رو اینجا اکثرا ذهنا مریضه .اونم مث تو ناراحته ولی قلقشو خودت میدونی .نذار عادت کنه همیشه تو پا پیش بذاری البته اگه مقصر نیستی .اگه مقصری ک خودت باید بری 

هه آره ب همین خیال باشیبارم که شده امتحانش کن ببین نتیجش چیه برو امتحان کن بیا اینجا جوابشو بهمون ب ...

خوشت میاد همه رو ب جون هم بندازی زندگیارو ب هم بزنی؟ شاید ی درصد تحت تاثیر حرفای مسخره تو قرار گرفت و زندگیش ب هم ریخت 

حقیقته میتونه امتحانش کنه

تو خدایی انقد با اطمینان در مورد کسی ک ن میشناسی ن میدونی کیه ن حتی موضوع دعوا رو میدونی حرف میزنی؟!! شاید مقصر خود اسی باشه.تو نشده تا حالا با کسی دعوا کنی و اونم از رو ناراحتی ی چی بگه؟! طبیعی هس تو راحتی 

تو خدایی انقد با اطمینان در مورد کسی ک ن میشناسی ن میدونی کیه ن حتی موضوع دعوا رو میدونی حرف میزنی؟! ...

قهر طولانی اصلا نشونه خوبی نیست یعنی طرف یه سرگرمی داره که میتونه قهر رو تحمل کنه یابراش مهم نیس طرفش...