2777
2789
عنوان

از غذاهای شهرامون بگیم😂❤

260 بازدید | 41 پست

اون غذاهایی که هرکسی نخورده ولی خوده مردمای اون شهر عاشقشن.دسر و نوشیدنیای شهرتونم بگین، اگر شد با دستور پختشون،😉😃از خوزستانیام فرمول فلافلاشونو میخواستم.😋😂

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلانه

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
کشک زردآچار

پس توضیحات؟🙂😂

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.

بریونی 

خورش ماست 

دوغ و گوش فیل 

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️

سوهان قم عاالیه ن اینا ک دم حرمنا فقط سوهان محمد سیما

سوهان عسلی هس بش میگن فک کنم سوهان صبحانه خیلیی خوبه طعم سوهانو داره و یکم شله کش داره👌🏻😍

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

گوزلمه.مال شهرمونه با تخم مرغ و ماست و کره محلی وسیر هست😊😁

و یارما شورباسی که مثل آش هست بابلغور و لوبیا و لوبیا سبز و نخود و بادمجون و رب پخته میشه.

و خاگینه ی دوشاب یا شیره انگور

یاشاسین آذربایجان💓✌