2777
2789
عنوان

سرگیجه موقع درس خوندن

829 بازدید | 12 پست

سلام دوستان 

من مدتیه موقع درس خوندن به شدت احساس میکنم سرم گیج میره حتی انگار باهاش یجورایی تهوع هم میگیرم ولی ن شدید 

انگار اصلا تمرکز ندارم حواسم سرش جاش نیست نمیدونم باید چیکار کنم ۲۰ روز دیگه کنکوره با این اوضاع اصلا نمیتونم جمع بندی کنم ..

چشمام هیچ دردی نداره ولی انگار گیج و منگه موقع دیدن متن کتاب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال داره چشمات استیگمات باشه چون حالت تهوع و برا همینه برو چشم پزشکی عینک مطالعه بگیر

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
هعیییی 😞سیر شدم از زندگی بخدا

منم قبلا که درس میخوندم اینطور میشدم میوه و آجیل و چیزای تقویتی اگر میتونی بخور بین خوندن هم استراحت کن باید چکاب بری که وقتشو نداری 

ای فلک... آسودگی در سرنوشت ما نبود...

آزمایش خون بده جوابش سریع میاد 

و اینکه جدیدا قرص خاصی استفاده نمیکنی یا مشکل سینوزیت نداری اینارو چک کن حتما 

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند

ضعیفی چشم آره سرگیجه میاره

ولی اگه خیلی حاد باشه مشکل دیگس

خطاب به اون کاربر های علافی که بی دلیل ریپ میزنن بحث می کنند باید عرض کنم من مثل شما بیکار نیستم  ؛ دلیلی نمیشه با آدم بی تربیت و علافی که روحش با بحث کردن با آدمایی که نمی‌شناسه ارضا میشه ؛ بحث کنم 😅👌سطح و لول فرهنگی آدما متفاوته؛ قرار نیست همه با ادب باشند
ضعیفی چشم آره سرگیجه میارهولی اگه خیلی حاد باشه مشکل دیگس

خیلی حاد نیست این اذیتم میکنه ک تمرکزم رو بهم میزنه .. احساس میکنم چشمم خسته میشه از بعد چن ساعت ک توی کتاب باشه دیگه نمیکشم ک بیشتر بخام بخونم

خیلی حاد نیست این اذیتم میکنه ک تمرکزم رو بهم میزنه .. احساس میکنم چشمم خسته میشه از بعد چن ساعت ک ت ...

چند دقیقه استراحت کن چشماتو ببند درس خوندن سخته اینم تقریبا عادیع بعد چند ساعت