2777
2789
عنوان

محدودیت خانواده

384 بازدید | 14 پست

سلام

من ۱۶ سالمه

نه میتونم با دوستام میتونم برم بیرون

نه میتونم اصلاح کنم صورتمو

نه میتونم اینستا داشته باشم..

نه میتونم مثل هم سن و سالام لباس بپوشم

بنظرتون خواسته هام تو این سن غیر منطقی و زوده یا ن؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چیزی نیست که اسمشو محدودیت گذاشت
خیلی از همسن و سالات تو همین شرایطن
بنظرم شرایطت چیز عجیبی نیست 

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

اینستا برای هر سنی سم تمام نورون های مغز رو از بین میبره با هورمون پرولاکتین اضافه 

بیرون رفتن هم بستگی ب دوستات داره خانوادت باید تشخیص بدن 

اصلاح هم زوده خب بچه ایی هنوز 

این کارا برای خانماس دخترا ک نباید کار زنانه کنن 

مگه خیلی پشمالو باشی ک قطعا نیستی 

بنظرم چیزی نیست که اسمشو محدودیت گذاشت خیلی از همسن و سالات تو همین شرایطن بنظرم شرایطت چیز عجیبی نی ...

واقعا الان هم سن و سالام همچین شرایطی و ندارم مثلا بشون میگم من اینستا ندارم یا هنوز اجازه اصلاح صورتمو ندارم تعجب میکنن

خواسته هات یه سری مسائل عادیه. باید با خانواده ت صحبت کنی و قانعشون کنی اینا مسائل عادی زندگی همه هس ...

دقیقا منم بشون میگم این چیزا تو دوره ما خیییلی عادی شده ولی متاسفانه هنوز تو اون عهدی موندن ک دختره تو خونه نباید هیچ غلطی بکنه🙂

دقیقا منم بشون میگم این چیزا تو دوره ما خیییلی عادی شده ولی متاسفانه هنوز تو اون عهدی موندن ک دختره ...

مشکلی که بین نسل های مختلف هست.

سنم ۱۰ سال از شما بیشتره و زمان ما هم با زمان شما متفاوت بود چه برسه دیگه زمان پدرومادرهامون

اما قبول دارم الان خیلی مسائل تو سن شما عادی هست و عرف جامعه شده و حق داری اذیت شی

ولی اینو بدون خانواده های سخت گیر هم بعد قبولی دانشگاه تغییر میکنن چون به این باور میرسن که بزرگ شدی و نباید امر ونهی کنن. دو سال دیگه شرایطت خیلی با الان فرق میکنه عزیزم. این روزا زود میگذره