2777
2789
عنوان

بنظرتون آبروم رفته ؟

415 بازدید | 49 پست

شهر ما خیلی کوچیکه من تازه نامزد کردم نامزدم پاسدار خودم دانشجوی پزشکی متاسفانه بخاطر دانشجو پزشکی بودنم مردم شهرمون برام آبرو نذاشتن ک این دختره افتاده با این پسره و فلان و بهمان 😔 یعنی حتمااااا باید پزشک با پزشک ازدواج کنه من تازه دانشجومم هنوز هیچی نیستم و نشدمممم اینقد حرف برام درست کردن ی خاله دارم مجرده میاد میگه ب مامان بزرگت مردم گفتن فلان گفتن بهمان دیگه اعصاب برام نمونه زندگیم بهم ریخته خیلی حالم بد اصلا با همم بودیم این مگه آبروریزیه 😔 تو رو خدا برام دعا کنید دهن مردم بسته بشه دیگه دیوونه شدم با حرفاشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از حسادت چه كارا كه نميكنن

بخدا قسم حالم خیلی بد هر روز خاله ام زنگ میزنه ک نامزدیت بهم بزن فلان فامیل فلان آشنا چی گفت فلان گفت بهمان گفت احساس میکنم آبروم بدجور رفته انگشت نما شدم 😔

دهن مردم بسته نمیشه 

شما باید برای یک کار جدید و ناشناخته مثل نامزدی با یک همچین جوانی 

حاشیه های و انتقادات زیادی در نظر بگیری و ظرفیت ایجاد کنی برای تحمل آن 

استانه تحملتون زیاد باشه 

صبور باش تا پروسه زمانی این انتقادات طی بشه 

بعدش همه چی عادی خواهد شد 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
دهن مردم همیشه مثل دروازه بازه.دنبال حرف کسی نباش‌‌

آبرومو بردن اصلا ی دختر پسر با هم باشن همو بخوان آخرش هم ازدواج کنن مگه بد ؟! هر دو هم فامیلیم نامزدم پسر دایی مامانمه 

خب علت انتخابت چی بود چون برای منم سوالهیه پا سدار یه شغل معمولیه

آخه من امیرحسین رو خیلی دوسش دارم مگه قرار با شغلش زندگی کنم یعنی پزشک همیشه محکومه ک با پزشک ازدواج کنه شهر ما خیلی کوچیکه مردمش هم فرهنگ ندارم وگرنه خیلی از همکلاسیام با کسی ازدواج کردن ک پزشک نیست معلم پرستار و ...

از حسودیه به حالت هم بگو دیگه نگه هرچی هم شنید نگه مامانبزرگم هم باید با بقیه برخورد کنه به چه حقی ح ...

مامان بزرگم اگه باهاشون برخورد میکرد ک نمیومدن جلوش این حرفا رو بزنن هر چی به خالم هم میگم هر روز زنگ میزنه و پیام میده دیگه خسته شدم واقعا زندگیم بهم ریخته 😔