2777
2789
عنوان

امروز دنیا رو سرم خراب شد

282 بازدید | 19 پست

اردیبهشت بچه سقط کردم امروز رفتم پیش دکتر گفت شما مشکلی برای بارداری نداری اما آزمایش اسپرم همسرم که دید گفت مورفولوژی همسرتون صفر هست😭 غم عالم اومد تو دلم، بچه دار نمیشم 

گفت دکتر معرفی میکنم تا بره پیشش! گفتم این همه سختی تو زندگیم کشیدم خدا حداقل بعد سال ها روی خوش بهم نشون میده بچم که افتاد داغون شدم الان که دیدم مشکل از همسرم دنیا رو سرم خراب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرمنم گفتن احتمال ۵۰درصدبتونی بچه داربشید چون حرکت اسپرماش پایین بودالان دوتابچه داریم دکترهاحرف زیاد میزنن نگران نباش پیش چندتادکتردیگه هم برو

کاربر قدیمی ام.کاربری دوممه😶

نگران نباش عزیزم 

وقتی باردار شدی مطمئن باش مجدد باردار میشی فقط شوهرتو حسابی تقویت کن از طب سنتی غافل نشو ...دکترا فقط بلدن تو‌دل آدمو خالی کنن...من ۹ ماهه برا بارداری دوم اقدامم رفتم دکتر گفت آزمایش بده بررسی کنیم اگر نشد بریم برا ای وی اف یا تخمک اهدایی چنان تو روی دکتره دراومدم گفتم چی میگی دکتر اصلا امکان نداره همسرم قبول کنه این همه راه شما میری نقطه آخر..گفت خیلی خوب فعلا تقویتی بهت میدم ..اصلا خیلی به دکترا اهمیت نده مسیر درمان رو برو ولی نا امید نشو اصلا ...مطمئن باش باردار میشی به امید خدا

باداروهم نمیشه؟برین بیمارستان حضرت مریم سارییا کلینیک دکتر کشاف تو تهران دکتر کشاف ازمایش ها رو ببین ...

دکتر چیزی بهم نگفت 

گفتم باردار میشم گفت آره 

فقط گفت ببرش پیش دکتر کشاف 

نمیدونم چه کنم!

به همسرمنم گفتن احتمال ۵۰درصدبتونی بچه داربشید چون حرکت اسپرماش پایین بودالان دوتابچه داریم دکترهاحر ...

به زن دایی منم گفتن نازایی

چقدرررر گریه کرد بنده خدا

الان یه دختر ۱۲ ساله داره ولی

خیلی بدجور میگن ی سری دکترا