اردیبهشت بچه سقط کردم امروز رفتم پیش دکتر گفت شما مشکلی برای بارداری نداری اما آزمایش اسپرم همسرم که دید گفت مورفولوژی همسرتون صفر هست😭 غم عالم اومد تو دلم، بچه دار نمیشم
گفت دکتر معرفی میکنم تا بره پیشش! گفتم این همه سختی تو زندگیم کشیدم خدا حداقل بعد سال ها روی خوش بهم نشون میده بچم که افتاد داغون شدم الان که دیدم مشکل از همسرم دنیا رو سرم خراب شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وقتی باردار شدی مطمئن باش مجدد باردار میشی فقط شوهرتو حسابی تقویت کن از طب سنتی غافل نشو ...دکترا فقط بلدن تودل آدمو خالی کنن...من ۹ ماهه برا بارداری دوم اقدامم رفتم دکتر گفت آزمایش بده بررسی کنیم اگر نشد بریم برا ای وی اف یا تخمک اهدایی چنان تو روی دکتره دراومدم گفتم چی میگی دکتر اصلا امکان نداره همسرم قبول کنه این همه راه شما میری نقطه آخر..گفت خیلی خوب فعلا تقویتی بهت میدم ..اصلا خیلی به دکترا اهمیت نده مسیر درمان رو برو ولی نا امید نشو اصلا ...مطمئن باش باردار میشی به امید خدا