2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی دارید خانما؟

454 بازدید | 20 پست

من مخفی نه ولی با حقوقم همسرم میگف سکه اینا بگیر می‌گرفتم اونم قسمت خودش شد(شوخی)ماشین خریدیم حتی سکه بچمم خرج کردیم فک نمیکنم بعدش بزاره  سرجاش خودش میگه میزارم ولی انقد خرج زیاده ک فک نکنم فعلا حرف پول میزنی قاطی می‌کنه دوبار هم قرعه کشی گذاشته بودیم اونم دادم خرج عمل بینیم شد

شماها چی پس انداز دارید یا مثل من خرج کردید ؟

بزرگترین آرزوم اینه یه ماشین بخرم دست دوم یا سوم حتی چون ماشین تازمون صفر هست فعلا نمیتونم برونم تجربه نشون داده اینور اونور می مالم نمیشه هیییی(گریه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁پیشنهادمه سوار ماشین نشو رانندگی هم یاد نگیر

بخدا ک کلی مسئولیت میفته رو دوشت.

من اولا عاشق رانندگی بودم، الان شوهرم التماسم‌ مسکنه برو فلان جا فلان کار، من نمسرم مگه اینکه خیلی ضروری باشه

چرااا؟

زپرانندگی اولش جذابیت داره بعد ک همه کارا افتاد گردنت همه مسئولیتی افتاد رو دوشت بچه ببر بیار خرید کن ال و بل 

میفهمی چقد کسل کننده س

اونم با این رانندگی ها و ترافیک و ... بی فرهنگی اکثر راننده ها

مخفي نه والله، چون پول اضافي برام نميمونه! ولي خوب همسرم نصف خونه و يه ماشين به اسمم زده.

منم یه زمین دارم به نامم ولی اونقدرا رسمی نیس همسرم همش میگه من و تو نداریم ک!!