2777
2789

شش ساله ازدواج کردم از وقتی ازدواج کردم شوهرم بچه میخواست و من از قبل ازدواج دارو برای جوش صورت استفاده میکردم و بخاطر بارداری کلا دارو را گذاشتم کنار و پوستم داغون شد بچه و شیردهی و ..

حالا هم بچه دوم میخواد و همش میگه پوستتا درمان کن و دکتر میرم میگه راکوتان بخور راکوتان هم تا شش ماه بعد از قطع دارو نباید بارداربشم و سنم هم میره بالا  الان سی و سه سالمه و برای بچه اول هم نه ماه اقدام بودم تا باردار شدم و نگرانم وقتم را برای درمان پوستم بذارم و بعد برای بارداری مشکل پیدا کنم و ...

تو را خدا راهنماییم کنید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر فاصله با بچه‌ی اول و سن و همه چیز وقت خوبی هشت برای اقدام به بارداری. دکتر پوستت رو عوض کن و بکو می‌خواهی از راه‌هایی غیر از راویان پوستت رو درمان کنی‌. هزار تا راه هست. بسیاری کشورها اصلا راکوتان غیرمجاز هست.

از نظر فاصله با بچه‌ی اول و سن و همه چیز وقت خوبی هشت برای اقدام به بارداری. دکتر پوستت رو عوض کن و ...

جوش هام شدیده راههای غیر راکوتان را رفتم جواب نمیده و اگه بخوام اقدام کنم خیلی دارو ها مجاز نیستن

به شوهرت بگو پوستم همینی که هست در ضمن روتین پوستی انجام بده قرص نخور ماسک های طبیعی استفاده کن بچه ...

روتین پوستی دارم ولی کلا باید لایه بردار و .. هم مصرف کنم تا جای جوشام بره یه درمان اساسی نیاز دارم