2777
2789

چی خوندین؟

یا به چه صورت ایشون رو واسطه قرار دادین؟

اگه دوست دارین حاجتی که گرفتین رو هم بگین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه نماز مخصوص دارن میگن خیییلی مجربه

اونی که تو سجده صورتتو به سمت چپ و راست میذاری ذکر میگی

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی در مورد ختم بسم الله شنیدم که مجربه .. اگه خدا قبول کنه چند روزه شروع کردم 

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  

دستم به دامنش نمازشو

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

گفتم شما مادر تمام ائمه این؛حتی مادر پدرتونین؛مادر دخترمین(دخترم ساداته)میشه واسه منم مادری کنین؟؟

حدیث کسا خوندم

اون قسمت از دعای توسل که واسه حضرت زهراست رو خوندم

دوستت داریم امام مهربانی ها...
من واسه ازدواج نماز توسل به حضرت زهرا رو دو سال هر شب خوندم و واقعا هم نتیجه کرفتم. 

همونی که بعد نماز باید پیشونی رو گذاشت به چپ و...

و گفت اللهم به فاطمه و ابیها و...؟

#نماز_استغاثه_به_حضرت_زهرا_س

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

روایت شده که هرگاه تو را حاجتی باشد به سوی حقّ تعالی و سینه‌ات از آن تنگ شده باشد پس دورکعت نماز بخوان و چون سلام نماز گفتی سه مرتبه تسبیح حضرت‌فاطمه(ع) را بگو

سپس به سجده برو و صد مرتبه بگو (یا مَوْلاتی یا فاطِمَهَ اَغْیثینی) پس جانب راست رو را بر زمین گذار و همین را صد مرتبه بگو پس جانب چپ رو را بر زمین گذار و صدمرتبه همین ذکر را بگو پس باز به سجده برو و صد و ده‌ مرتبه بگو و حاجت خود را یادکن به درستی که خداوند برمی‌آورد آن را.

من خیلی در مورد ختم بسم الله شنیدم که مجربه .. اگه خدا قبول کنه چند روزه شروع کردم 

منم الان۲۴ روز میخونم ایشالله حاجتت بگیری 

برا کار شوهر منم دعا کن 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
منم الان۲۴ روز میخونم ایشالله حاجتت بگیری  برا کار شوهر منم دعا کن

انشالله به خواستت برسی

عاقبت یک شب از شبهای خوب/کودک من پا به دنیا می‌نهد/ آن زمان بر من خدای مهربان/نام شورانگیز مادر مینهد...  
#نماز_استغاثه_به_حضرت_زهرا_س 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 روایت شده که هرگاه تو را حاجتی باشد به سوی ...

واقعا منم به چنین حالتی دچارم

فشار روحی زیادی روم هست

و به دلم افتاده به این بانو توسل کنم

کاش نا امیدم نکنن