2777
2789
وای عزیزم باید هر دو سه ماهی نوک گیری کنی، از حمام میایی به ساقه موهات روغن یا شیر مو یا ماسک مو بزن ...

آره راستی موهام وپوستم هر دو خشکن

حالا حس میکنم بهتر شده🤦🏼‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم بابت راهنماییت ۲ ماهه میخوام برم همش فک میکنم میگم اگه بدترشه چی بلند نشه🤦🏼‍♀️

بلند میشه عزیزم 😁😅 اتفاقا اگر هر دوماهی نوک گیری کنی سریع تر رشد میکنه، قرص هیرویت بخور کوتاه کردی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

منی که مامانم امروز کله منو گرفته موهامو که تا کمرم بود برداشته تا زیر گردن زده چی بگمممم 😐

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
منی که مامانم امروز کله منو گرفته موهامو که تا کمرم بود برداشته تا زیر گردن زده چی بگمممم 😐

چرا گذاشتی واقعا😑کوتاه میکردی خب ولی نه انقدر

بعدشم اگه رشد موهات خوبه نگران نباش

چرا گذاشتی واقعا😑کوتاه میکردی خب ولی نه انقدربعدشم اگه رشد موهات خوبه نگران نباش

برا شپش و اینا

منی که یه روزی آرزوم بود موهام عین راپونزل شه 😂

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
اول ماه قمریوسط ماه کوتاه کنی رشدش کم میشه اینو شنیدم فقط تجربه ای ندارم

سلام خوبی عزیزم 

هستی؟ 

یه چیزی بگم منونمیزنی؟ از اون موقع هنوز کوتاه نکردم موهامو😂🤦🏼‍♀️ گفته بودی ماه قمری و اینا 

کی میشه عزیزم؟ 

من سر درنمیارم