2777
2789

قبلا اینطوری نبودم . از پارسال که پسر کوچیکم تشنج کرد هر دفعه مریض میشه استرس شدید میگیرم با حالت تهوع و کلا دست و پام لمس میشه . تو دلم قیامتی به پا میشه و داغون داغون میشم کلا زندگیم تعطیل میشه . مجبوری به بچه میرسم . الانم که دختر کوچولوم هم اضافه شده . این زبونم نداره که بگه چشه و یکسره گریه میکنه . 

تو رو خدا بگید چیکار کنم واسه حال خودم . دوست دارم زار بزنم . شوهرمم این حالمو درک نمیکنه و منم زیاد پیشش رو نمیکنم . 

تا الانشم با دعا و التماس به خدا دووم اوردم . 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل تو هستم متاسفانه

همش با خودم میگم یه سرماخوردگی که این حرفا رو نداره . دست خودم نیست 😭خیلی بده 

خدا به اون پدر و مادرایی که بچه شون مریضی سختی داره رحم کنه و بچه شونو شفا بده

چرا بچه تشنج کرد؟

والا تب داشت از شب تا صبح با دارو کنترل کردیم . به همسرم گفتم تا مریضیش بدتر نشده ببریم دکتر . که اونجا امپول بتامتازون زدند و اومدیم خونه بچه تشنج کرد . بعد دیدم بچه تنش مثل کوره آتیشه.  با اینکه موقع امپول دمای بدنش ۳۷ و نیم بود

منم همینم ولی با خودم میگم یه مریضی سادس با دارو خوب میشه باز بهتر میشم ولی من حتی سر غذا نخوردن بچه ...

اره غذا نخوردنشونم بده 😭

واقعا بخاطر همینه که آدم هر کاری کنه نمی تونه زحمتهای مادرا رو جبران کنه؛بنظرم کم کم با آقا سر صحبت ...

همسرم اگه خونه باشه همراهه ولی ....

خوب از نظر دکتر باید چیکار میکردین که تشنج نکنه؟ببخشید برای تجربه میپرسم

هیچی . من میگم از امپوله بوده به بچه نساخته . دکترا میگن نه مغز بچه همچین دستوری داده . بچت جزو بدشانسا بوده که با ۳۷ و نیم تب کرده . یعنی چیزی نیست که بتونیش کنترل کنی که تشنج نکنه . 

البته تب خیلی بالا رفت احتمال تشنج خیلی بالاست و خیلی باید مواظب بود مخصوصا شبا . 

الانم بچم موقعی که تب میکنه باید دیازپام بهش بدم هر ۸ ساعت تا تشنج نکنه و همش پاشویه کنم تبش بیاد پایین . یعنی با قرص هم احتمال داره تا اخر ۶ سالگی . 

وقتی بچم تب کنه من قید همه چیو میزنم . هم شربت و پاشویه و گلاب و کف پا پیاز و خیلی کارای دیگه میکنم 

هیچی . من میگم از امپوله بوده به بچه نساخته . دکترا میگن نه مغز بچه همچین دستوری داده . بچت جزو بدشا ...

انشالله همیشه سالم باشه..داروی معنوی تب استادمون می‌گفت دعای نور حضرت زهرا و اینکه صدقه بذاری زیر بالشت بچه و صبح رد کنی