2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما قندتونو اندازه میگیرین، افرین

خوب آره گاهی می گیرم. 

اتفاقاً تعجب کردم گفتم کاربرا چقدر حال دارن میرن قندشون را اندازه می گیرن و میان می نویسن ولی من حالش را نداشتم دستگاه را از تو اتاق بیارم. 😂😂

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

شوارم یک و نود مادر شوهرم قد بلند خواهرشوهر بلند به نظرا دخترم قد بلند میشه الان ده سالشه ۱۴۶

قد بچها یه فرمول داره توی ژنتیک دقیقا نمیدونم چیه فک کنم نصف قد پدر بعلاوه 7 بعلاوه نصف قد مادر بعلاوه هفت، باید همچین چیزی باشه تو گوگل سرچ کنید 

این حدود قد تقریبی رو میاره البته به عوامل محیطی بستگی داره زمان بلوغ و عادت ماهانه، ورزش، غذا، سبک زندگی، فشار های روحی روانی و... با قطعیت نمیشه گفت 

آنچه با خشم آغاز میشود، با شرم به پایان میرسد؛ 

164

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
منم

من کلا واسه شلوار خریدن اذیت میشم.همین صبح رفتم شلوار دامنی خنک خریدم.اوردم خونه کوتاه در اومده.پر. هم کردما.حالا موندم چیکارش کنم.همیشه واسه خرید شلوار همین دردسرا رو دارم😂😂😂