2777
2789

به دست بیاری بیا بهت بگم

ی ربات دارم هیچی نمیخاد

واردش میشی دوتا کانال داره عضوش میشی

همون اول ۵۰ تومن بهت واریز میکنه

بعد تاس میندازه شما میگی زوجه یا فرد

درست بگی باز برات میزنه تا هرجا ک خودتون بخاید بدون هیچ پولی

بهتون کمک میکنه پول بردارید

اگ فکر میکنید چجوری؟؟

باید بگم ک همیمجور ک ادم وارد کانال هاشون میشن اونا هم سود میکنن پس بخشی از سودشون رو میدن ب اینایی ک تو ربات میرن

هر کی خاست ایدی بدم تل پیام بده براش بفرستم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
اگ کارتمو خالی کرد چی اصن نمیخوام بیخیال🥲

من امتحان میکنم ک دارم میگم

اصن میخای خیالت راحت باشه ی کارت خالی بده

بعدشم قراره شماره کارتتو بدی برات بزنه نیازی ب اطلاعات کارت نیی

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امتحان میکنم ک دارم میگماصن میخای خیالت راحت باشه ی کارت خالی بدهبعدشم قراره شماره کارتتو بدی برا ...

خب چی ب تو میرسه از این تبلیغ؟ هرچندتا نفر ببری برات پول بیشتری میزنن؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خب چی ب تو میرسه از این تبلیغ؟ هرچندتا نفر ببری برات پول بیشتری میزنن؟

ب منم ی نفر تو همین سایت گفت فک کردم الان برم هیچ ب هیچه ب اون ی چی میرسه

اما ن اونجوری نیس سود دو طرفه اس

تو بری اولش  ۵۰ ب تو ۱۵ تومن ب من میرسه

ب اونا هم ممبر اضافه میشه

برام بفرست آیدیشو

@tili202

تل پیام بده بفرستم

خلاصه هر کی خاست ایدیمو گذاشتم بگه بفرستم براش

عزیزم من میخام برام بفرست

نرو توش گلم کلی بازی میکنی اخرش جایزتو نمیده