2777
2789
عنوان

زندگی با مادرشوهر از زندگی تو جهنمم بدتره خیییییییلی بدتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه به دوستای متاهلم که وضعشون این طوریه میگم زندگی خوب و ارامش بها داره . اگر میخوای توی ارامش باشی باید از یک چیزی بگدری تا بتونی یه چیز دیگه رو به دست بیاری .

شما هم اول با یک مشاور و روان شناس صحبت کنید .

بعدم با شوهرت قاطع صحبت کن که زندگی با مادرت داره من رو اذیت میکنه یا با مادرت صحبت کن رفتارشو اصلاح کنه یا براش خونه جدا بگیر .

غصه نخور ،اونم میمیره،راحت میشی

عزیزم استغفرالله عمر ک دست خداست ولی شاید عمرمادرشوهرش بلند باش دیگه وقتی استارتر سنی ازش گذشت و اون خانم مرد چ فایده داره دیگه اون آرامش

وای دقیق اخلاق مادر شوهر من داره با این تفاوت که من پیشش نیستم ولی ماهی یکبار میرفتم تا چند ماه حالم بد میشد از حرفاش.  من لاک میزنم میگفت زنای ج...ده لاک میزنن کثافت . چه ربطی داره اخه . اگه ی مانتو میخریدم چشماش در میومد رنگش کبود میشد از حسودی . الان خدا رو شکر باهش یکسال و چند ماه قطع رابطه کردم . درکت کردم خدا بهت صبر بده انشاله از دستش خلاص بشی 

بشقاب غذاشوقبل اینکه بیادپیش شماببربراش۴باراینکاروبکن تادیگه نیاد

شوهرم میکشتم زبونش تلخ و تنده میگ نمیخای بیام خونت این کارو میکنی

همینجوریشم هرشب غر میرنه شبا تنهام😐 یکی نیس پیشم بخابه با اینکه تا ۱۱ ۱۲ میشینه خونمون

وای خواهر چی میکشی ،برا من طبقه ی پایینه فحشاشو تیکه هاشو میشنوم سریع ی قرص میخورم که خودمو کنترل کنم،مدام فحش میده بی خود و بی جهت 

همشم به شوهرم میگع زنای الان ع .نن من برا بابات فلان بودم من بهمان بودم ، یا به پدر و مادر من بی خود و بی جهت فحش میده و من هرچی بخوام شوهرم بخواد بخره اون میاد دم در میبینه فحش میده که از خونه باباش بیاره و فلان 🫤

من که هزاااار بار دلم شکسته و سه ساله قطع رابطم ،ولی بازم دست از سرم برنمی‌داره ..بعضی موقع شوهرم صداش میاد میگه اون داره درسشو میخونه و ...تو چیکارش داری اون تازه بیشترم فحش میده،ترکم هست ترکاام فحشای خیلی زشتی دارن 🥲من که فقط سپردم به خدا 

توام همینکارو کن عزیزم 

شوهرم میکشتم زبونش تلخ و تنده میگ نمیخای بیام خونت این کارو میکنیهمینجوریشم هرشب غر میرنه شبا تنهام� ...

بگو میخوای من تنها بخوابم تو بیا بغل شوهرم بخواب 

یا اینکه شوهرت بدیم 

کم محلش کن 

شوهرم میکشتم زبونش تلخ و تنده میگ نمیخای بیام خونت این کارو میکنیهمینجوریشم هرشب غر میرنه شبا تنهام� ...

💔💔💔💔الهی خداکمکت کنه عزیزم خیلی ناراحت شدم برات خدابهت ارامش وسلامتی بده