2777
2789

من دنبال یک تلویزیون میگردم با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز 

به دردم میخوره با روشنایی بالای ۱۰۰۰ نیت 

از این امکانش استفاده میکنیم 

هیچکدام از تلویزیون های ایرانی تو بازار نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز ندارن و چون واردات ممنوع شده تلویزیون های خارجی با این امکان رفتن بالای ۹۰ میلیون در حالی که قیمت دلاری تلویزیون های خارجی با این امکانات با دلار بازار و دلال آزاد نهایتا میشه ۲۵ ۳۰ میلیون 

یعنی واردات ممنوع نبود با ۲۵ میلیون من چنین تلویزیونی که به دردم میخوره می‌خریدم 

چندین ساله شرکت های ایرانی به خودشان زحمت نمی‌دن تلویزیون ۱۲۰ هرتزی با روشنایی بالای ۱۰۰۰ نیت درست کنن

چون همون تلویزیون با امکانات ۱۰ سال پیش را با قیمت خوب مردم مجبورن بخرن

حالا بقیه وسایل هم هستن من فقط مثال تلویزیون دادم

چرا باید ما به زور مجبور به انتخاب جنس آشغال بشیم ؟

چرا رقابت راه‌ نمیندازن مثل تمام دنیا 

به من باشه پویشی راه میندازم نه به حمایت از کالا داخل 

چون شرکت های داخلی سواستفاده می‌کنن 

من خودم تصمیم دارم از این به بعد خودم هیچ چیز ایرانی نخرم اگر رفتم قاچاقشو بیست بار قیمت خریدم 

حتی لباس ایرانی هم نمی‌خرم 

تمام سعیمو می‌کنم نذارم خانواده و دوستان و همکارانم جنس ایرانی بخرن 

از خودم شروع میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد یکسری از کالاها حرف شما درسته ما حق انتخابی نداریم با برنامه تحریم و بالا بردن قیمت کالای خارجی مجبور به خرید جنس بی کیفیت داخلی هستیم این در مورد تولیدات عظیم درسته 

اما در مورد تولیدی های کوچیک به نظرم واقعا باید ازشون حمایت کرد 

تلوزیون نخر کلاوالا ما خریدیم بی استفاده افتاده گوشه خونه

صورت مسأله پاک کردنه مگه منظورم اینه برای من که چنین تلویزیونی می‌خوام و از این امکاناتش استفاده میکنم چرا نیست ؟

بقیه وسایل هم همینطوره کالا های ساخت داخل قیمت سونی و سامسونگ و ال جی دارن امکانات ۱۰ سال پیش

در مورد یکسری از کالاها حرف شما درسته ما حق انتخابی نداریم با برنامه تحریم و بالا بردن قیمت کالای خا ...

همون تولیدات کوچیک اگر موفق بشن از مردم سواستفاده میکنن

صنعت لوازم خانگی ایران صنعت کوچیکی بود خیلی بزرگ نبود مردم حمایت کردن بعد واردات ممنوع کردن بخاطرشان الان سواستفاده می‌کنن 

بنظرم از هیچ کالای ایرانی در این شرایط نباید استفاده کرد

موافقم

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه