2777
2789
عنوان

امروز بعد چند ماه آنلاین شده🥲🥲🥲

260 بازدید | 12 پست

با کسی که دوستش داشتم کات کرده بودم 

بعد از بهمن ماه هیچ جا آنلاین نشده بود 

هر از چند گاهی میرفتم یه نگاهی به پیویش مینداختم 

تا اینکه این یک ماه اخیر نا امید شده بودم ودیگه نگاه نمی کردم

میخواستم به دوستم پیام بدم امروز دوباره رفتم پیویشو نگاه کردم 

دیدم آخرین بازدیدشو زده خیلی وقت پیش 🥲🥲

ولی یهو دوباره نمی دونم چیشد بعد چند دقیقه دوباره نگاه کردم ....

دیدم آخرین بازدیدش شده به تازگی ....

دلم ریخت 😭😭😭😭 رفتم اپلیکشن های دیگه رو هم نگاه کردم دیدم تو همه جا آنلاین شده 🥲 من دلم تنگ شده واسش خیلیییی تنگ شده 🥲

واسه چی کات کردین؟ 

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ چیز جور نبود وابستگی من و ...

اگه میدونی اونم همچین حسی بهت داره  . ی اهنگی چیزی بفرست بهش ک بهش بفهمونی حواست بوده انلاین نبوده

مهم نیست حرفت  ، مهم نیست نظرت مهم نیست بودنت مهم نیست رفتنت مهم نیست سرد بودنت مهم نیست ازم متنفر بودنت مهم نیست زندگی  . رفتی اومدی موندی میخوای بیای؟ ب درک  . #منت‌هیچ‌احدوناسیونکشیم  . خودت مرد خودت باش! 
اگه میدونی اونم همچین حسی بهت داره . ی اهنگی چیزی بفرست بهش ک بهش بفهمونی حواست بوده انلاین نبوده

سراغشو گرفتم ....

دیگه منو نمی خواست 

البته برای یک دو ماه پیش بود 

ب اون یکی شمارش پیام داده بودم 

البته اون یکی شمارش شماره ی خودش نیست ولی خب جوابمو داد

نمیدونم چرا انقدر بی احساس شدم که دیگه حتی دلتنگم نمیشم .

الان بهت حسودیم شد که واقعا برا خودش میخایش😕

من انقدر منفعت طلبم و... هر وقتم میگم دلم تنگ شده هم خووم و هم خودش میدونیم که یه نقشه و سودی داره برا من 😂

دیگه هیچی نمیتونه غافگیرم کنه ...
سراغشو گرفتم ....دیگه منو نمی خواست البته برای یک دو ماه پیش بود ب اون یکی شمارش پیام داده بودم البت ...

اگه دوسش داری ب دستش بیار.... من ۱۲ ماهه تمام غرورمو زیرپا گذاشتم هردفعه بلاکم میکرد ولی خب الان با خودم میگم حداقل تلاشمو کردم😜

نمیدونم چرا انقدر بی احساس شدم که دیگه حتی دلتنگم نمیشم .الان بهت حسودیم شد که واقعا برا خودش میخایش ...

من خیلی بهش وابسته بودم 

خیلی بهش دلبستم 

خیلی دوستش دارم و داشتممممممم 

اما دیگه منو نخواست 

ای کاش برمی گشت

اگه دوسش داری ب دستش بیار.... من ۱۲ ماهه تمام غرورمو زیرپا گذاشتم هردفعه بلاکم میکرد ولی خب الان با ...

اوه یک سالللللل؟

هر دفعه هم بلاک می کرد ؟

دوست داشتن وقتی قشنگه که طرف مقابل هم بخوادت