2777
2789
عنوان

تا حالا تو کل زندگیتون تو شرایط مالی سخت بودین که بعدش معجزه شه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 33 پست

استغفار هفتاد بندی حضرت علی معجزه میکنه برای من که معجزه بود

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خدایی وجود. نداره که بخواد یا نخواد همچیی دست خودته

چطور از ی نطفه گندیده تبدیل به ادم بزرگ شدی و تکامل یافتی میتونی بگی خدا نیست؟مگه میشه انسان المی الکی بوجود بیاد و بزرگ بشه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کاربری همینجا هستش که ختم می‌ذاره ‌من تو ختم دعای معراج شرکت کردم ،به جون بچم معجزه شد،

بعد به دو تا شهید که توی امضاش گفت متوسل شدم 

هر روزم قرآن می‌خوندم 

کاربریشو میگردم برات پیدا میکنم

یه کاربری همینجا هستش که ختم می‌ذاره ‌من تو ختم دعای معراج شرکت کردم ،به جون بچم معجزه شد،بعد به دو ...

سایه بود فکرکنم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

آره گلم ،@sayeh6859 استاتر عزیز اون کاربر که میگفتم ،سایه عزیز من هم حاجتمو گرفتم ،

ممنونم مهربون

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

فقط یبار بخوتم عزیزم؟

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

عزیزم امروز ۷۰ تاشو بخونم یا روزی ده تاست؟

فقط یبار بخوتم عزیزم؟

من اولین بارکه کامل خوندمش برام معجزه کرد بعد از نماز مغرب و عشا یا قبل از خواب بخون و حتما حتما هنگام خوندن از گناهات توبه کن و از ته دلت اشک بریز برای من که معجزه کرد میتونی فقط یه بار بخونی ولی اگه نتیجه دیدی سعی کن هرشب بخونیش 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم امروز ۷۰ تاشو بخونم یا روزی ده تاست؟

امروز هر هفتاد بند رو بخون و گریه هنگام خوندنش یادت نره 

امروز هر هفتاد بند رو بخون و گریه هنگام خوندنش یادت نره

ممنونم عزیزگ لطفا شما هم دعام کن امروز خیلی دل شکسته ام 

خیلی دلم گرفته

ممنونم عزیزگ لطفا شما هم دعام کن امروز خیلی دل شکسته ام خیلی دلم گرفته

چشم عزیزدلم حتما دعا میکنم اگه قابل باشم 

شماهم از رحمت خدا ناامید نباش خدا بنده هاشو رها نمیکنه حتما این استغفار رو با تضرع و خلوص نیت بخون انشاالله مشکلت حل میشه 

چشم عزیزدلم حتما دعا میکنم اگه قابل باشم شماهم از رحمت خدا ناامید نباش خدا بنده هاشو رها نمیکنه حتما ...

باشه عزیزم ممنونم ازت

انشالله شماهم حاجت روا بشی و به خواسته های دلت برسی💖💖

باشه عزیزم ممنونم ازتانشالله شماهم حاجت روا بشی و به خواسته های دلت برسی💖💖