2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهمات ماماناس دیگه

به وقتش راضی میشن

بعدم فک نکن دکتر فرد خاصیه

خیلیاشون از کمترین سطج شعور هم بی بهره ان ولی بخاطر کارشون از احترام زیادی برخوردارن

پس نگو من هیچی نیستم 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین دوست مامان من ، میگفت من دخترمو فقط میخوام بدم کسی که تو آلمانه ... حالا خودشون وضع مالی افتضاح ، خونشونم یه محله معمولی بود ، بقدری میگف شوهرشم نداد الان دختره ۳۵ سالشه مجرد مونده خاستگارم نداره اصلا دیگه ..به همه م حسادت میکنن ... 

توهمات ماماناس دیگهبه وقتش راضی میشنبعدم فک نکن دکتر فرد خاصیهخیلیاشون از کمترین سطج شعور هم بی بهره ...

خب منم معتقدم ب همین واقعا شعور و اخلاق درست حسابی ندارن فقط جایگاه اجتماعیشون خوبه مامان منم میخاد بزاره جلو فامیل پز بده حالا خودم کسیو میخام

ببین دوست مامان من ، میگفت من دخترمو فقط میخوام بدم کسی که تو آلمانه ... حالا خودشون وضع مالی افتضاح ...

وای وای ما هم همینیم اصلا وضع مالیمونم خوب نیست تاااازع منم خوشگل نیستم نمیدونم چشه

خب منم معتقدم ب همین واقعا شعور و اخلاق درست حسابی ندارن فقط جایگاه اجتماعیشون خوبه مامان منم میخاد ...

ببین همه گزینه هارو فراموش کن دنبال ی مردچاق وزشت وکچل باش

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!