2777
2789
عنوان

بنظرتون برم؟

84 بازدید | 13 پست

بچه ها من ۳۴ سالمه

شاغلم کارمند ی ارگان دولتی

دوس دارم خیاطی یاد بگیرم 

بنظرتون برم؟

از ی سمت میگم منکه با این سن نمیتونم خیاط حرفه ای بشم برا درآمد هم ک نمیخام خیاطی بزنم چون تکی برا خودمم میخا دوسخت بزنم حرفه ای نمیشم ک لباس بیرونی برا خودم بدوزم

از ی ور دوس دارم یاد بگیرم چون قدم بلنده لباس دلخواهمو پیدا نمیکنم دوس دارم خودم شلوار یا مانتو و دامن و تاب و چیزلی دیگه برا خودم بدوزم اصلنم بحث صرفه جویی تو پولش نیس 

کسی بوده تو این سن بره یاد بگیده واقعا بتونه قشنگ بدوزه؟

اصلا بنظرتون میارزه برم دنبالش؟

زشت نیس؟

شهرمون کوچیکه احساس میکنم اگه کارمند باشی و بری بقیه ی جور بدی میبینن

نظر شما چیه؟

...

من مامانم معلمه. خیاطی هم بلده برای من لباس خونگی میدوزه فقط برای من. خودشم دوست داره تفریحی انجام میده خدایی با لباس ست خونگیای، خریدنی مو نمیزنه

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما برو علاقتو دنبال کن 

من تو اینستا یه خانم دنبال میکنم کارمند شرکت نفت هستن 

خیاطی هم میکنن از علاقه شه 

چیکار مردم داری مردم همیشه خدا دهنشون بازه

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
اگه دوست داری حتما برومن نرفتم تو دلم موندهکلا تنبیلیم میاد برم ولی عاشق خیاطی امخیلی که به هم میریز ...

احساس میکنم سنم برا این کار زیاده

و اینکه با دوخت تکی نمیتونه دستم راه بیوفته خوب بدوزم

...
احساس میکنم سنم برا این کار زیادهو اینکه با دوخت تکی نمیتونه دستم راه بیوفته خوب بدوزم

برا خودت هم بدوزی به نظرم شاهکاره 

فک کن 

من خودم سالی 4 تومن میدم برای دوخت مانتو و...

تازه منطقه ما خیاط ها زیاد نمیگیرن 

من مامانم معلمه. خیاطی هم بلده برای من لباس خونگی میدوزه فقط برای من. خودشم دوست داره تفریحی انجام م ...

قبلا خیاطی حرفه ای نکرده؟ من احساس میکنم حتما باید زیاد بدوزی ک دوختت تمیز دربیاد

...
برا خودت هم بدوزی به نظرم شاهکاره فک کن من خودم سالی 4 تومن میدم برای دوخت مانتو و...تازه منطقه ما خ ...

من همیشه مشکل قد دارم مانتو ها قدشون برام کوتاس یا آستینشون کوتاه درمیاد

شلوارم یا خشتکش کوتاس یا قدش

...
من همیشه مشکل قد دارم مانتو ها قدشون برام کوتاس یا آستینشون کوتاه درمیادشلوارم یا خشتکش کوتاس یا قدش

منم دست درازم 

منطقه ما هم مغازه ها جوگیرن

عید کل مغازه ها رو زیرو رو کردم بلندترین مانتو 85 سانت بود 

قبلا خیاطی حرفه ای نکرده؟ من احساس میکنم حتما باید زیاد بدوزی ک دوختت تمیز دربیاد

نه بابا اصلا. حرفه ایی کجا بود. همینجوری از رو یه الگو میگیره میدوزه اینقدرم خوب میشه اتفاقا الان ست خونگی که برام دوخته تنمه اینقدر نرم و راحته. لباس استین کوتاه و شلوار. همینجوری تفریحی انجام میداده چندسال یه بار. الانم همینجوریه فقطم یرای من میدوزه

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
الگو آماده داره یا خودش الگو میکشه؟

از روی لباسای دیگم الگو میگیره. ست اماده ایی که خریده بودم رو گرفت و از رو اندازه های همون برش زد. توهم لباسای خودت رو برای الگو بیار