2777
2789
عنوان

پسرم خیلی تیپ زدن براش مهمه! فقط ۶ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 31 پست
ای جان خدا حفظش کنه 🥹🥹تشویق کن همیشه اینجوری تمیز و مرتب باشه ب خودش برسه

ممنون عزیزم . باور کن میگم تا خونه مامانم کوچه بغلی دمپایی بپوش خب . با حرص کفش و صندل باید پاش کنه . من خودم یه وقتایی حرصم میگیره ازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم . باور کن میگم تا خونه مامانم کوچه بغلی دمپایی بپوش خب . با حرص کفش و صندل باید پاش کنه ...

نه چرا باید حرصت بگیره؟

خیلی خوبه خوب کاری میکنه 

یزد”زیباترین شهر دنیا^🌸
خوبه که وقتی خودش راحته بزار همون تیپی که دوست داره بزنه چه اشکالی داره

یه سری مشکلات هم پیش میاد خب . دوس ندارم گردنبند بندازه ولی میندازه . بعد جالبه به من میگه آرایش نکن مگه عروسی میری !    

پسر منم ۷سالشه جایی بخواد برع بالم لب میزنه کرم آبرسان به دست و صورت

لباسش حتما باید ست باشه

ادکلن و ماسک مو هم میزنه🥰

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ننه

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  
یه سری مشکلات هم پیش میاد خب . دوس ندارم گردنبند بندازه ولی میندازه . بعد جالبه به من میگه آرایش نکن ...

اوه راستی پسرم انگشتر هم میندازه🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وای دقیقااا پسرمنو گفتی راستشوبخوای منم نگران میشم یه وقتایی که طبیعیه آیایه وقت باعث بلوغ زودرس نشه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت