2777
2789
عنوان

١٣سال زندگی مشترکم باخیانت پی در پی شوهرم داره تموم میشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 5083 بازدید | 137 پست
خوب برای اینکا توانا بشی اول باید خودت تغییر کنی، اون شوهرت که تکلیفش مشخصه، باید وابستگی ات را از ب ...

تکرار اینکه بگم چه بلایی سرم اومده از سرخوشی نیس

شماخوشت میاد شوهرت پا کج بذاره؟؟؟معلومه ک نه

هیشکی نیس ک همچین اتفاقاتیو بخواد و منم همینطور

ولی من اتفاقاتیو که گفتمو با روحم با جانم لمسش کردم

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...

عزیزدلم .وقتی ادم بدون رضایت خانواده ازدواج میکنه ،کوچکترین چیزی که بین خودش و همسرش پیش میاد باعث سرشکستگیشه 

حالا شما که بارها خیانت دیدی و دم نزدی ....خواستی غرورتو جلو همه حفظ کنی ،نخواستی این سرشکستگی علنی بشه 

اگررر برگشتی به اون زندگی ،حتی اگه خونه و‌ماشین و پولی نگیری ،فقط حق طلاق رو بگیر 

بیشتر بهتر نیست ،کافی بهتره ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میخوای زمین و اينا ازش بگیری؟ یعنی خودش بزنه یا میخوای مهريه اجرا بزاری؟ یه کار اینه که از ترس ...

پیام داد بهم صبح

اگه بخوام میتونم بخاطر کارایی ک باهام کرده خونه و زمینو ازش بخوام ب نامم بزنه ولی حضور پدرش لازمه چون سند نیس و نستقه

و واسه نستق باید اولین شخصی ک صاحب ملکه امضا بده

پدرش ادم خوبیه و همیشه حقو ب من داده و از بچه هاشم راضی نیس

حتی داداشام  و دومادم ینی شوهره خواهرم رفته بودن پیششون

میگفتن پدرش بنده خدا انقد حالش بدبود ک میلرزید و فقط میگفت تورو خدا مریمو بیارین سرخونه زندگیش و پسرم لیاقت این خونه زندگیو نداره و همش مال مریمه

حالانمیدونم پاش بیفته میاد امضا یانه

عزیزدلم .وقتی ادم بدون رضایت خانواده ازدواج میکنه ،کوچکترین چیزی که بین خودش و همسرش پیش میاد باعث س ...

چقدر منو فهمیدی......

من بارها مردم ولی خندیدم تا نفهمن ک مشکل دارم و مجبورم بخاطر غرورم و ابروم بمونم و دم نزنم

حق طلاق ک حتما میگیرم

میخوام زمینوخونه هم بنامم بزنه

خودشم قبلامیگفت بریم ب نامت بزنم میگفتم بااینکه خیانت کردی ولی منوتونداریم ک

الان فرق میکنه

فقط نمیدونم پدرش رضایت میده یانه

پیام داد بهم صبحاگه بخوام میتونم بخاطر کارایی ک باهام کرده خونه و زمینو ازش بخوام ب نامم بزنه ولی حض ...

بگو اره به پدرت بگو بیاد، مگه باهاشون تعارف داری، بگو فردا بريم محضر، دلت هم نسوزه

بگو اره به پدرت بگو بیاد، مگه باهاشون تعارف داری، بگو فردا بريم محضر، دلت هم نسوزه

اخه من نمیتونم بااین بی آبرویی سرمو بالابگیرم من جلوخونوادم خجالت میکشم

همینجوریش ادم حسابش نمیکردن

بعده این ماجرا فکرنکنم قبول کنن ک باخونواده درارتباط باشه

یاحداقل کلاازش بدشون میاد و این خودش ی مشکل جدید روی تمومه مشکلاتمه

تاپیک بزن و از وکیلای سایت یا اونایی که راه دادگاه رو به خاطر طلاق رفتن کمک بگیر

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

تاپیک بزن و از وکیلای سایت یا اونایی که راه دادگاه رو به خاطر طلاق رفتن کمک بگیر

چی بگم توی متن تاپیک ؟؟

اخه من نمیتونم بااین بی آبرویی سرمو بالابگیرم من جلوخونوادم خجالت میکشمهمینجوریش ادم حسابش نمیکردنبع ...

پدر ایشان نه پدر خودت  تو خونه اش و زمین اش  را میخوایی خودت گفتی 

پدر ایشان نه پدر خودت تو خونه اش و زمین اش را میخوایی خودت گفتی

من زمین پدرشو میخوام چیکار؟؟؟مگه زمین پدرش ارث پدر منه؟؟؟

من زمینی که روش خونه ساختم و برا زمین هزینه کردم چون خرابه بود پر از چاله بود کلی سنگ و بتن ریختم تا یکم بهترشده و میتونیم راه بریم رو زمین

من چیزی ک براش ١۴سال تلاش کردم و بهترین روزای عمرمو گذاشتم براش من اونو میخوام 

ینی حقمو

صب شوهرم پیام داد بهم

کلی تفره رفت هرچی گفتم یچی دیگه گفت

چون گوشیشو زدم زمین صفحه ش روشن نمیشد 

ولی اون گوشی دومی ک مخفیانه داشت رو سالمه اومد ارم گرفت نتونستم نگهش دارم تو دستم

بعد سیمکارتی ک من و بقیه داریم(دوتاس ی ایرانسل ی همراه اول)باهمون بهم پیام داده بود

بعد گف باید برمو سیمکارت تو گوشی حمید(یکی ازدوستاش ک چندروز دیگه هم عروسیشه) هست و باید بره

منم همینجوری ک داشتم پیام میدادم یهو دیدمپیاما دیگه نمیره براش.همین حین زنگیدم دیدم انتقال میده.همیشه خاموشه اینجوری میشه سیمکارتش

بعد یهو ی شماره ایرانسل بهم تک انداخت

نزنگیدم اولش ولی حسم میگفت ک شوهرمه و حواسش نبوده ک باسیمکارت مخفیانه زنگیده بهم

هرچی زنگیدم ج نداد

بعد دیدم نمیشه 

هی زنگیدم هی زنگیدم ولی ج نمیداد

از یجایی ب بعد دیدم دارم دیوونه میشم

شماره رو سیو کردم

روبیکا و ایتای شوهرمو من رو گوشیم دارم

زدم تو روبیکا دیدم بالانمیاره

زدم تو ایتا دیدم اومد ولی نه بیو داره ن عکس پروف نه ایدی

بعد شماره رو از ایتا پاک کردم ک ببینم چی سیو کرده اسم خودشو

اسمش ی نقطه بود

دیگه داشتم خل میشدم

همینجوری ادامه داشت تا سرظهر سر ناهار زنگید

کلی اعصابمو باحرفاش خورد کرد 

فحشش دادم گف حق داری من بد کردم برگرد

و فلان

گفتم برو بمیر هرزه بدبخت

بعدقط کردم

حالم بد بود

من انقد دوسش داشتم ک خودمو هیچوقت ندیدم فقط اون اولویتم بود

حالاکسی ک ازش خداساختم نابودم کرده و من فقط دارم دق میکنم داغونم