2777
2789
عنوان

١٣سال زندگی مشترکم باخیانت پی در پی شوهرم داره تموم میشه....

| مشاهده متن کامل بحث + 5081 بازدید | 137 پست
اوکی عزیزم هرزمان تونستی منتظرمهرچیزی که فکرمیکنی لازمه رو بگو..شاید من سوالایی ک باید میپرسیدمو نپر ...

نه این افکار و احساسات طبیعیه تا یه مدت من از زمین و زمان حتی از خدا گله مند بودم حتی از عروسی جشن عقد لباس عروس متنفر بودم تو جشنای عروسی شرکت نمی کردم سرویس عروسی و حلقه عقد می دیدم حالم بد می شد از ازدواج و بچه دار شدن و جنس مرد متنفر بودم تا چند سال این حالت طول کشید اما کم کم برطرف شد تا اینکه با همسرم آشنا شدم و فهمیدم عشق و زندگی واقعی یعنی چی مونسم شد همه وجودم شد تکیه گاهم و مرد زندگیم شد و جبران همه سختی های زندگیم شد حتی از من در مقابل مادر و برادرمم حمایت می کنه که باعث به هم خوردن آرامش خاطرم نشن 

به چه چیزایی فک می کنی ؟ 

خدایا از گناهانم همچون آرزوهایم بگذر 
سخت تر از بارها خیانت دیدنه؟؟نمیدونم رابطه شمابا همسر سابقت چطوربود ولی من ب شدت ب این ادم وابسته بو ...

شاغل شدن خیلی خوبه بهت توصیه میکنم حتما حتما سرکار برو هم واسه روحیه خوبه هم استقلال مالی هم اینکه زمینه رو واسه آشنایی با کیسای جدید فراهم میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم ک شماهم مجبور ب جدایی بودینکاش اصلاهیچوقت چیزی ب اسم جدایی وجودنداشت....خوشحالم براتون که موف ...

ممنون عزیزم من کنار اومدم باهاش و البته چون دوسش نداشتم و اجبار خانواده بود راحت دل کندم اما شما انقدر که دوسش داری یه کم سخته برات من یه پیشنهاد دارم عزیزم یکی دو ماه خونه پدرت بمون اما جدا نشو ببین می تونی دووم بیاری یا نه اگه وابستگیت کم شد و تونستی پیشنهاد جدایی رو بده اما تو این یکی دو ماه هیچ ارتباطی باهاش نداشته باش نه تلفنی نه حضوری و ... یه جور حالت قهر بمون اونجا نظرت چیه ؟ می تونی تحمل کنی ؟