2777
2789
عنوان

قرص كابرگولين و اقدام به بارداري

51389 بازدید | 21 پست

سلام 

من پرولاكتينم بالا بود ٣٥ و دكتر بهم ده تا كابرگولين داد كه هفته اي دوتا ميخوردم. موقعي كه اين قرصا رو ميخوردم اقدام هم داشتم يه جا شنيدم كه تا موقعي كه قرصا تموم نشده نبايد اقدام كرد نظر شما چيه؟ البته قرصام تازه تموم شده ولي آز ندادم واسه پرولاكتين به نظرتون پايين اومده اخه مسافرتم

بجای اعتماد به شنیده های غیر معتبر با پزشکت مشورت کن.اگر ممنوعیتی داشت احتمالا خود پزشک بهت میگفت

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
بجای اعتماد به شنیده های غیر معتبر با پزشکت مشورت کن.اگر ممنوعیتی داشت احتمالا خود پزشک بهت میگفت

دكترم ميگفت اشكال نداره ولي اوني كه ازش شنيدم ماما بود و البته از يه متخصص هم توي يه سايتي ديدم كه گفته بود موقع اقدام بهتره از قرص برموكپتين استفاده بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكترم ميگفت اشكال نداره ولي اوني كه ازش شنيدم ماما بود و البته از يه متخصص هم توي يه سايتي ديدم كه گ ...

خب شما که دیگه قرصت تمام شده، پس برای چیزی که گذشته خودت رو نگران نکن. انشاا...بزودی صاحب نی نی سالم و سلامت بشی

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.
دكترم ميگفت اشكال نداره ولي اوني كه ازش شنيدم ماما بود و البته از يه متخصص هم توي يه سايتي ديدم كه گ ...

عزیزم دارو رو همینجوری باید ادامه داد واقدام کرد وهمین که فهمیدی بارداری قطع کنی 

چون اگه قطع کنی ممکنه دوباره بره بالا ومانع بشه 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

من خودم دقیقا این اشتباه رو کردم اومد پایین دارو رو قطع کردم واقدام کردم باردار نشدم بعد 6 ماه دوباره رفتم آز رفته بود بالا مداوم دوباره داروخوردم تا باردارشدم 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 
عزیزم منم پرولاکتینم 33بودتوروزسوم پری آزدادم دکتربهم دارونداداصلاشماازمایشتونودوباره تکرارکردین یان ...

نه تكرار نكردم . وقتي كه قرصا رو ميخوردم بعد از ده روز كه از موعد پري گذشته بود لكه بيني گرفتم ده روز اينجوري بودم بعدش پريود شدم. همش سرگيجه و تهوع داشتم به دكترم كه گفتم گفت ربطي به قرصا نداره در صورتي كه من لكه بيني اصلا نداشتم قبلا. 

شما تكرار كردين ؟

عزیزم دکترغدداصلابهش اهمیت ندادقرصم ندادتکرارم نکردولی خودم تصمیم گرفتم 21سیکل برم تکرارکنم که هفته ایندس بعدشم ماه بعدتوروز3پری برم تکرارکنم مطمءن شدم بالاس بهش بگم یفکری برام بکنه چون من ارخیلیاپرسیدم هم تیروییدهم پرولاکتینشون مشکل داشت دکتربراشون تکرارمیکردیعددارومیده اخه پرولاکتین گاهی الکی یکم بالانشون میده بخاطزنبودشرایط درست ازمایش 

وخدایی که بشدت کافیست

دوستايي كه ازمايش پرولاكتين دارين يادتون باشه نبايد تو دوروز گذشته قبل از ازمايش،سينه هاتون تحريك شده باشه،حتي نباد لمس شده باشه،خيلي از خانوما شب قبلش رابطه دارن بعد ميرن آز ميدن و عددشون ميره بالا

سلام منم کابرگولین هفته ای دوتا خوردم از بیست و سوم ماه قبل یعنی از اردیبهشت هنوز پری نشدم از بارداری هم ندادم میترسم نباشم خسته شدم که چک بی بی بدم و دوباره منفی باشه ضمنا اردیبهشت با امپول پروژستون پریود شدم الان چکار کنم تست خون برای بارداری بددم کسی اینطوری بوده و باردار شده تستش؟