من پرولاكتينم بالا بود ٣٥ و دكتر بهم ده تا كابرگولين داد كه هفته اي دوتا ميخوردم. موقعي كه اين قرصا رو ميخوردم اقدام هم داشتم يه جا شنيدم كه تا موقعي كه قرصا تموم نشده نبايد اقدام كرد نظر شما چيه؟ البته قرصام تازه تموم شده ولي آز ندادم واسه پرولاكتين به نظرتون پايين اومده اخه مسافرتم
بجای اعتماد به شنیده های غیر معتبر با پزشکت مشورت کن.اگر ممنوعیتی داشت احتمالا خود پزشک بهت میگفت
دكترم ميگفت اشكال نداره ولي اوني كه ازش شنيدم ماما بود و البته از يه متخصص هم توي يه سايتي ديدم كه گفته بود موقع اقدام بهتره از قرص برموكپتين استفاده بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم دقیقا این اشتباه رو کردم اومد پایین دارو رو قطع کردم واقدام کردم باردار نشدم بعد 6 ماه دوباره رفتم آز رفته بود بالا مداوم دوباره داروخوردم تا باردارشدم
خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی
نه تكرار نكردم . وقتي كه قرصا رو ميخوردم بعد از ده روز كه از موعد پري گذشته بود لكه بيني گرفتم ده روز اينجوري بودم بعدش پريود شدم. همش سرگيجه و تهوع داشتم به دكترم كه گفتم گفت ربطي به قرصا نداره در صورتي كه من لكه بيني اصلا نداشتم قبلا.
دوستايي كه ازمايش پرولاكتين دارين يادتون باشه نبايد تو دوروز گذشته قبل از ازمايش،سينه هاتون تحريك شده باشه،حتي نباد لمس شده باشه،خيلي از خانوما شب قبلش رابطه دارن بعد ميرن آز ميدن و عددشون ميره بالا
سلام منم کابرگولین هفته ای دوتا خوردم از بیست و سوم ماه قبل یعنی از اردیبهشت هنوز پری نشدم از بارداری هم ندادم میترسم نباشم خسته شدم که چک بی بی بدم و دوباره منفی باشه ضمنا اردیبهشت با امپول پروژستون پریود شدم الان چکار کنم تست خون برای بارداری بددم کسی اینطوری بوده و باردار شده تستش؟