2777
2789
عنوان

دوری و دوستی با خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 27 پست

الان اونا انتظار دارن شما زنگ بزنی تسلیت بگی و بری مراسماشون. برای چی کینه به دل بگیری رابطت باهاشون خراب بشه، اوایل ازدواجت دعوا درست شه به سختی از ذهن همه پاک میشه و رابطت با شوهرت هم سرد میشه

الان اونا انتظار دارن شما زنگ بزنی تسلیت بگی و بری مراسماشون. برای چی کینه به دل بگیری رابطت باهاشون ...

ن همونطور ک اونا از من انتظار دارن و گلایه میکنن به شوهرم میگن زنت زنگ نمیزنه بما منم ازشون انتظاراتی دارم

`در اندک‌من تویی فراوان یارب❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن همونطور ک اونا از من انتظار دارن و گلایه میکنن به شوهرم میگن زنت زنگ نمیزنه بما منم ازشون انتظارات ...

مادرشوهر منم همین طوری بود مسخرشو دراورده بود هر روز اعصاب خوردی داشتیم تازگیا دیگه بیخیال شده 

اینکه دوست داشتی زنگ بزنن حالتو بپرسن اوکی 

ولی الان اونا عزادارن و تو باید زنگ بزنی حالشونو بپرسی و تسلیت بگی!

و اینکه تو این دوران نامزدی ز این صحبتا نکن که نمیرم دیگه خونشون دیگه تماس نمی‌گیرم چون از همین اول داری خودتو به عنوان یه عروس بد توی خانواده‌شون جا میدی !

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

چه زود سر جنگ رو باز کردی و خودتو اتش بیاره معرکه کردی 

شما خودتو بذار جای اونا ببخشیدا داییشون مرده عزیزم درسته شما جشن داشتی ولی اوناهم داغ دیده هستن شما اینجوری فکر کن که اونا هم منتظرن شما یه زنگ بزنید دلداریشون بدین

بعدشم یه لحظه فکر کن اونا عزادارن زنگ بزن به شما وای عزیزم ببخشید ناراحت نباش که داییمون مرده فدا سرت یه روز دیگه جشن میگیریم بهت

تو رو خدا یکم درک داشته باشین هیچوقت کسی رو بی دلیل با خودتون بد نکنید همیشه حتی دشمنتون رو هم برای خودتون نگه دارید

شما الان باید پیش مادرشوهرتون باشید که داغ یه عزیز دیده