2777
2789

میل به خوردن غذا ندارم سر سفره با بی میلی غذا میخورم معدم انگار کوچیک شده از طرفی هم مدام کار میکنم و اینطرف و اون طرف میرم و بدنم به انرژی احتیاج داره،من حتی غذای کافی که حداقل چرخه پریودم مرتب بمونه هم نمیخورم یعنی رو اونم تاثیر گذاشته،قدم 154 با وزن 40 کیلوئه لطفا اشتها آور که ازش راضی بودین معرفی کنید،دیروز یک قاشق سانستول خوردم فکر کنم بهم نساخت کلیه هام درد میکنه الان😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پودر اپل بگیر بخور یه بسته کلی داخلشه 

شوهرم برام گرفت ایرانی هست هیچ ضرری نداره هم خوش هیکل میشی هم اشتهات زیاد میشه یکی صبح  قبل صبحانه یکییم شب قبل شام بخور قشنگ غذای بدنت جذب میکنه

میوه های فصل همه اشتها آورن امتحان کردی؟ همین طور آب و مایعات

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
میوه های فصل همه اشتها آورن امتحان کردی؟ همین طور آب و مایعات

انبه رو خیلی دوست دارم راحت میخورم،ولی مشکل اینکه مواد غذایی رو نمیتونم بگم بابام یا کسی برام بگیره باید خودم بخرم اونم همش باید برم و بیام و با یکی دو کیلو خرید مشکل حل نمیشه منم کلی کار خونه و درس رو سرم ریخته😭

انبه رو خیلی دوست دارم راحت میخورم،ولی مشکل اینکه مواد غذایی رو نمیتونم بگم بابام یا کسی برام بگیره ...

سعی کن میوه های فصل دم دستت باشه و زیاد بخوری به مرور معده ات بزرگتر می کنه ، هر چی کمتر بخوری وزن و قدت همین طوری می مونه! 

شیر انبه ، بستنی توت فرنگی ، شیر موز ،...

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

انبه رو خیلی دوست دارم راحت میخورم،ولی مشکل اینکه مواد غذایی رو نمیتونم بگم بابام یا کسی برام بگیره ...

اوکالا یا اسنب میتونی سفارس بدی به هرحال مسئله سلامتیه باید هزینه کنی مکمل هم زیر نظر دکتر خوبه اما سرخود اصلا 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"