2777
2789
عنوان

دوستان نظرتون چیه؟

107 بازدید | 18 پست

خوبه ؟بازم می‌خوام پروفیت و سکه لولم رو ارتقا بدم امیدوارم به لول لورد برسم شما هم از مال خودتون عکس بدید 

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودت از مال خودت عکس بده ببینم

عزیز لورد هزار تا سکه میخواد 

پرپفیتت یک میلیونه اصلا گیریم دو میلیون پرپفیتت باشه

شبانه روز ۲۴ ساعته

کمتر از ده روز مهلت داری

۲۴×10×2 =۲۴٠

به مرحله ی گرند مستر میرسی! 

عزیز لورد هزار تا سکه میخواد پرپفیتت یک میلیونه اصلا گیریم دو میلیون پرپفیتت باشهشبانه روز ۲۴ ساعتهک ...

تلاش کنم شاید بشه ,😂😂

از مال خودت عکس بده بیینم 😂😂

من خود واقعیمم نمیتونم جلوت فیلم بازی کنم
عزیز لورد هزار تا سکه میخواد پرپفیتت یک میلیونه اصلا گیریم دو میلیون پرپفیتت باشهشبانه روز ۲۴ ساعتهک ...

لرد چی هست

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
بالاترین مرحله

ینی چند ملیون؟ من که امیدی بهم نیست ۲۵۰پرافیت۳۸ملیون سکه😂

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
همیشه پنج میلیون سکه حتما اونم از طریق سه تا کارت گرفتی 😂😂

اتفاقا کارت نگرفتم😐چون جمع کارتام بالای پنج میشد

من پروفتو بردم بالا

چون نه مرحله مهمه نه سکه

مهم پروفیته پروفیت من ۱.۳ mil  شده