2777
2789

بچه ها از همین اول بگم ۲۹ سالمه و کم سن نیستم

تو یه رابطه ی ۲ سال و نیمه بودم با کسی که عاشقشم هنوزم

از هر نظر برام عالیه وضعیت ظاهریش خیلی خوبه، مالیش اوکیه و... ولی متاسفانه شکاک و بددله

الان خودم و مشاور به این نتیجه رسیدیم که باید تموم بشه

من نمیدونم چجوری تموم کنم رابطه رو

ببینید الان ده روزه که ارتباطمون هی قطع میشه و. دوباره من پبام میدم و...

سوال اصلیم اینه که چجوری تمومش کنم؟

کم کم بهش پیام ندم تا عادت کنم و بعد بهش بگم کاملا تموم شده

یا نه یهو تموم کنم و بلاک

دوست بودین یا عقد؟

نامزد عزیزم

من فوق العاده بهش وابسته ام

نمیدونم اصلا چه اتفاقی برام میفته بعدش

اینم بگم که من یه بار جدا شدم و چون ریسک این اقا برام زیاد بود و ازدواج دومم محسوب میشد مشاور گفت بهتره تموم کنم

ببینید سر چیزای الکی هم تمومش نمیکنم ولی یه کم از احوالتون بگید اون موقع ها که کات کرده بودید

چکار کنم حالم خیلی بد نشه

ممنونم ازتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بگی چه نگی این مدل آدما زود ول نمیکنن فقط خدا کنه بیشرف نباشه این که مستقیم بگی بهتره از نادیده گ ...

ظاهرا ول کرده

الان ده روزه سر یه چیز مسخره انگ صدتا چیز چسبونده بهم ولی بلاک و... نکرده

من خستم دیگه هر کاری کردم اعتماد کنه و...

ولی نشدنیه

چجوری تموم کنم

نمیدونم چجور باید تموم کنی اما تو شرایطش هستم یازده ساله که شک داره بهمخیلی سخته خیلی بارها دلمو شکو ...

اینم داستان هایی میسازه که خندم میگیره بخدا از عصبانیت

خیلی سخته

موهام سفید شد

پیر شدم از دستش

بابت هیچ کدوم از تهمت هاش نمیبخشمش

اون حقش که ازش خداحافظی کنی خودتو بزار جای اون نزار همیشه توذهنش سوال باشه تو مسئولی درقبال کسی که دوسال باهاش بودی باید دلیل کات رو بهش بگی و خداحافظی کنی انسان بودن وظیفه همه آدماست دوست خوبم

تو‌ نزدیکانم یه مرد شکاک بود، دو تا خونواده رو از هم پاشید

تمومش کن، اصلا فکر نکن با دوا درمون درست میشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

اون حقش که ازش خداحافظی کنی خودتو بزار جای اون نزار همیشه توذهنش سوال باشه تو مسئولی درقبال کسی که د ...

خودمم همینطوری فکر میکنم عزیزم

حتما این کار در حقش میکنم

ولی کاش یه جاییمیذاشت تا دل چرکین نباشم

اون یک طرفه تمام کرده باهام و هزارتا انگ زده بهم مریض

از دستش روانی شدم و دارم دارو مصرف میکنم

امروز بهم انگ زد که با دوست پدرم تو رابطم

تو‌ نزدیکانم یه مرد شکاک بود، دو تا خونواده رو از هم پاشیدتمومش کن، اصلا فکر نکن با دوا درمون درست م ...

کم کم پیام ندم تا عادت کنم

یا نه فردا یهو بهش بگم منم به نتیجه رسیدم تمام کنیم و بلاک کنم؟