2777
2789
عنوان

یک غریبه تو کوچه ما رد میشد با تلفن با گریه حرف میزد...

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرد عاشق تو این دوره زمونه خیلی کم پیدا میشه مخصوصا تو این سن وای به حال اون خانومی که پشت خطه چون ه ...

تازه اونم مردی که گریه میکنه 

واقعا چرا قدرشو نمیدونه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

اسی ببخشید عزیزممیشه خواننده ی این آهنگو بگینوقتی میگی دیگه دیگه نمیام میچیکه اشک روی گونه گونه هام

اسی حلال کنا عزیزم.

این آهنگ افتاده تو ذهن خواهرم.پیداش نمیکنیم.واسه دهه ۸۰ 

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
اسی ببخشید عزیزممیشه خواننده ی این آهنگو بگینوقتی میگی دیگه دیگه نمیام میچیکه اشک روی گونه گونه هام

زدم گوگل آهنگ اشک میثم ابراهیمی رو آورد خودت بزن همین متنو ببین اونه

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

اینقدر داستان خیانت و این چیزا تو نی نی سایت خوندم، حتی سر اینم ذهنم می ره سمت سناریوهای ناخوشایند : ...

ولی من خودم فکر میکنم این حرف ها و گریه اون مرد دردی جز خیانت دیدن از کسی که عاشقش بوده نبود

امان از دل بستن های صادقانه به نااهلش.

امان از دلی که میمونع پیش نااهلش.

امان از عشق صادقانه ای که حروم نااهلش میشه .

امان از سادگی،صداقت و عمری که هدر میره پای نااهلش.

خدا ان شالله یکی اهل و آدم لایق سرراه این ادمها قرار بده

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ولی من خودم فکر میکنم این حرف ها و گریه اون مرد دردی جز خیانت دیدن از کسی که عاشقش بوده نبود

به نظر منم یا خیانت می کنه خودش یا خیانت شده بهش

در هر صورت عنصر خیانت به نظرم هست تو این داستان :(

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
زدم گوگل آهنگ اشک میثم ابراهیمی رو آورد خودت بزن همین متنو ببین اونه

زدیم اتفاقا اون نبود

تو ایران موزیک گوش میکردیم اگه یادت باشه و واسه دهه ۸۰ باشه نوجوونیت

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
با زنش دعواش شده طوری نیست دعوای زن و شوهری همیشه هست خودشون آشتی میکنند

تو دعوا زن و شوهری طرف با ۴۰ سال سن تو کوچه نصف شب گریه نمیکنه و داد نمی‌زنه احتمال ۹۰ درصد به خیانت مربوطه

خانوادگی رفته بودیم پارک پشت دسشوییا دیدم صدای گریه میاد رفتم دیدم یه پسر همسن و سالای خودم داشت گریه میکرد حقیقتن حالم گرفته شد 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

چقد دلش خون بوده که گریه میکرده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

تو گوگل متن آهنگ سرچ کن میاد

هر چی سرچ میکنیم نمیاره.همش آهنگای امروزیه.ممنونم بابت با جنبه بودنت