2777
2789

رفتم قبرستون دیروز 

اصلا حالم گرفت شدید 

توی یک قطعه بیشترش جوان بود 

همه بالای ۱۸ تا ۳۰ 

همه جوان و بین اینا بیشتر دختر 

یعنی هر سنگ قبری نگاه کردم عکس یه دختر جوان که خیلی زیبا بود و کزاشته بودن داشتم بهم نگاه میکرد 

گفتم خدایا اینا اصلا باور نداشتند اینقدر جوان بیان اینجا 

اصلا از دیروز حالم خرابه 

چند بار گریه کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا غقط من نمیمیرم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نمیدونم چرا غقط من نمیمیرم

وای حق

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

ایشالا یروز منم بین اون دخترا ببینی بگی اخی نگاه حتی تو چشاشم غمه🥲

سخت است بخندی دلت غم زده باشدهر گوشه ای از پیرهنت نم زده باشدسخت است به اجبار به جمعی بنشینی                    وقتی دلت از عالم و آدم زده باشد
من ی بار رفتم قبرستون عکس همکلاسی ابتداییمو دیدم حس خیلی بدی بود

وای:/

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

وای حق

اخه یه مرگ چیه که نصیبم نمیشه

خیر که بهم نرسید حتی واسه شرم هرچی التماس میکنم بهم نمیرسه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اخه یه مرگ چیه که نصیبم نمیشهخیر که بهم نرسید حتی واسه شرم هرچی التماس میکنم بهم نمیرسه

😔

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.