2777
2789
عنوان

کسانی که هورمون رشد تزریق میکنن به بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3558 بازدید | 61 پست
نه دیگه منم تقریبا دو ماه و نیم میشه که شش تاش تموم میشه آره سر سوزن ها مثل انسولین هستخدا کنه اثر خ ...

ممنونم انشاالله شفای هردوتاشون باشه وخوب خوب بشن من مشهدم دکترخراسانی بچم شش سالشه زوود نبود به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم انشاالله شفای هردوتاشون باشه وخوب خوب بشن من مشهدم دکترخراسانی بچم شش سالشه زوود نبود به نظرت ...

والا من از یه دکتر شنیدم که هرچی زودتر باشه بهتره

دکتر شما داروی تقویتی هم داده همراه با تزریق؟

خدایا کمکم کن...
گفتم عزیزم فقط زودبیدارکن صبحا طول روزم ببرش پارک کلاس بپربپر خلاصه خستش کن

ممنون 

انشالا که امپول ها نتیجه خوبی بدن 

بازم اینجا بیاین تا با هم در موردش تبادل نظر کنیم تا نتیجه بهتری بگیریم انشالا 

خدایا کمکم کن...

سلام چی هست این آمپول میشه یکی واضح توضیح بده

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
شنیدم هورمون رشد دختر رو بد قواره می‌کنه جسارتا درسته برای بچه خواهرم میپرسم کسی رو ندیدم

نه گلم

کسی که هورمون رشدش پایین باشه باید بزنه 

الکی بزنی شاید بدقواره بشه نمی‌دونم 

دختر دوستم زده الان اینقدر خوشگل و خوش تیپه

شما آهن بدنت کم باشه باید آهن بخوری .کلسیم کم باشه باید بخوری ،اگر همونا رو هم الکی بخوری عوارض بدی دارن

خدایا کمکم کن...