2777
2789

کسی هست fsh در حد 2.3 عدد از رنج نرمال بالا باشه و باردار شده باشه  من خیلی نگرانم

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

Tsh فك كنم منظورتونه؟

عزيزم سريع برو زير نظر متخصص غدد يه قرص خوردن ميخواد فقط

اصلا نگران نباش

هروقت دلتون شکست واسه شفای بچه های بیمار دعا کنین لطفا. تنها افتخار زندگی من اینه که هرچی فک میکنم تاحالا واسه ناراحت کردن و شکستن دل کسی نقشه نکشیدم!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

Tsh فك كنم منظورتونه؟ عزيزم سريع برو زير نظر متخصص غدد يه قرص خوردن ميخواد فقط اصلا نگران نباش

نه عزیزم fsh یعنی هورمون محرک فولیکول هست

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
منم چندسال پيش وقتي بخاطر سقط هاي مكررم آز دادم معلوم شد كه fsh ام بالاست.. منتها دكترم گفت چون پريو ...

وای بهم امید دادین میشه بگین چند بود fsh تون?

وای بهم امید دادین میشه بگین چند بود fsh تون?

الان يادم نيست.. بايد توي مدارك پزشكيم ببينم ولي ميدونم كه خيلي بالا بود تا حدي كه دكتر پاكروش ديوانه بهم گفت بايد تخمك اهدايي بگيري

الان يادم نيست.. بايد توي مدارك پزشكيم ببينم ولي ميدونم كه خيلي بالا بود تا حدي كه دكتر پاكروش ديوان ...

عزیزم ویتامین دی تونم کم بود من ویتامین دی حیلی کمه که خودش خیلی تاثیر داره روی باروری

يك كم پايين بود.. هفته اي ٢ تا كپسولش رو ميخوردم

مرسی عزیزم مال من شدیدا پایینه فعلا هفته ای یک دونه میخورم

يك كم پايين بود.. هفته اي ٢ تا كپسولش رو ميخوردم

عزیزمیشع بمرسم.شما هم.وقتی امگا 3 میخوردین پریودتون زودتر میشه?