2777
2789
عنوان

با مامانم چیکار کنم؟؟؟؟😭😭😭

326 بازدید | 27 پست

با غریبه ازدواج کردم

فاصله ام با خانواده ام دو ساعت و نیم سه ساعته  دو شهر متفاوت 

تازه ازدواج کردم هنوز پدر مادرم نیومدن خونه ام هی میگن کار داریم وقت نمیشه کی مارو بیاره(ماشین ندارن) مامانم خیلی کم بهم زنگ میزنه یا وقتی زنگ میزنم درحد سلام خوبی چ خبر همینارو میپرسه بعدم قطع میکنه همه حرفشم اینه ک تو باید بیشتر طرف مارو بگیری تا شوهرت،هفته بعدی میخوام برم شوهرم ماموریته نمیتونه منو ببره میگه ب داداش یا مامانت بگو بیان اینجا ببرنت خودت تنها نرو راه طولانیه (با اتوبوس راه بیشتر میشه تقریبا ۳ونیم ساعت)ب مامانم گفتم گفت مگ ما وقت داریم بیایم ببریمت؟

بخدا مادر شوهرم و دختراش اینقد باهم خوبن با اینک تو یه شهرن همش به هم زنگ میزنن کلی باهم حرف میزنن

تازه من تک دخترم 😭پدر شوهرم برای جهازم به جای بابام چک داد چون اون دسته چک نداشت 

پدر شوهرم خیلی رو چکاش حساسه نمیزاره یه روز اینور اونور بشه

سر هر چک من با خانواده ام بحث دارم 

پریروز که ۲۹ام بود شب شوهرم گفت راستی فردا ۳۰امه بابا برات پول زد جای چک پر کنی؟

منم سریع زنگ زدم مامانم عصبی شدم گفتم چرا نزدید پولو 

گفت باشه حالا میزنیم الان

بعد قطع کرد 

مبینم باز اس داده چقدر بیشعوری بزار یه روز بگذره بعد زر بزن 

اینقدر نمیدونه که چک پاس نشه برگشت میخوره 

منم جوابشو ندادم

یا دیروز اس داده چرا نیومدی چیه شوهرت نیووردت اره؟چیکار کنم من این وسط.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم اصلا باهاشون رابطه نداشته باش و مستقل باش،شوهرت میره ماموریت خونه خودت بمون و این حس رو به شوهرت القا نکن که اگر اون نباشه نباید تو تنها بمونی، سعی کن رو پای خودت وایسی

وقتی ماشین ندارن چجوری بیان دنبالت؟ تو حاضری مادرت سه ساعت تو اتوبوس بشینه بیاد تورو ببره مگه بچه ای؟ شوهرت خیلی نگرانه خودش برسونتت، برای چکم جهاز برای خونه پسرش بردی کار زیادی نکرده وسیله برا مامانت نگرفته که خودت دو روز قبل زنگ بزن بابات بگو خواستم یادآوری کنم یه موقع برگشت نخوره

فاصله بگیر 

خیلی از والدین اینجورین 

من میرم سرکار غروب برمیگردم حتی یه لیوان چای جلوم نمیذاره 

از درد بمیرم نمیگه چته 

همیشه تنهام هیچوقت حس نکردم خونواده دارم

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
وقتی ماشین ندارن چجوری بیان دنبالت؟ تو حاضری مادرت سه ساعت تو اتوبوس بشینه بیاد تورو ببره مگه بچه ای ...

پدر شوهرم جای بابای من چک داده 

واسه وسایلی که من باید میگرفتم بحثم این نیس ک بیان منو ببرن بحثم اینه ک حتی ب خودشون زحمت نمیدن بیان خونه ام 

تاحالا یبار مامانم فقط اومده خونه ام ک اونم شوهرم رفته آوردش تا اینجا 

منو بگو فکر میکردم تک دخترباشم و شهر غریب باشم عزیزتر میشم . من نزدیکشونم ولی مامانم خواهرم و بیشتردوست داره

شوهرشو بچشو هم همینطور 

همش باهمن 

شوهرمم سریچیزایی همش باکنایه هاش اذیت میشم منم موندم چکارکنم خداکمکم کنه این وسط گیرکردم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید