2777
2789
فایده ندارع من یک ماه خوردمانقدرم گشتم دو استان دنبالش شوهرم گشت تا پیداش کرد اخرم نیوفتاد کورتاژ کر ...

اخه منو دکترا گفتن نمیتونم کورتاژ کنم،با این روش جدیده باید درش بیارن که ۸/۹تومن هزینه داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه منو دکترا گفتن نمیتونم کورتاژ کنم،با این روش جدیده باید درش بیارن که ۸/۹تومن هزینه داره

اره منم هیستروسکوپی کردم.کورتاژ تشخیصی با دوربین

تو.بیمارستان دولتی انجام دادم بیمه هم داشتم هیچی نشد

اره منم هیستروسکوپی کردم.کورتاژ تشخیصی با دوربینتو.بیمارستان دولتی انجام دادم بیمه هم داشتم هیچی نشد

شما کدوم شهر انجام دادین؟؟؟

چند وقته؟؟

بعدش دوباره باردار شدین؟؟

همون موقع یه دکتر تو بیمارستان خصوصی گفت انجام میدم ۲۰ تومن‌

من رفتم دولتی رایگان.ازادشم ۵ تومن بود که رو دفترچه تکمیلی رایگان شد

یعنی راحت شدم بعد ۴۰ روز این دکتر و اون دکتر رفتن برا بقایا.یکی قرص میداد یکی می‌گفت عفونت می‌کنه سریع برو عمل یکی می‌گفت وایسا با پریود میاد

یکی دوتا پریود رد شد نیومد منم رفتم عمل‌.خیلیم ساده بود.برا منم تو سونو گفتن دو سانت اما تو عمل گفتن ۶ سانت ازت کشیدیم بیرون🥴هی میمونه لخته خون جذب می‌کنه بزرگتر میشع

همون موقع یه دکتر تو بیمارستان خصوصی گفت انجام میدم ۲۰ تومن‌من رفتم دولتی رایگان.ازادشم ۵ تومن بود ک ...

اتفاقا منم میترسم بزرگتر بشه که نمیخوام زیاد ازش بگذره .

چند روزه سرپا شدین؟؟

شما کدوم شهر انجام دادین؟؟؟چند وقته؟؟بعدش دوباره باردار شدین؟؟

شیراز بیمارستان زینبیه.البته کارآموز کار منو انجام داده رحممو خیلی نازک کرده بود ۳ روز بعدش خونریزی بد گرفتم و فشارم افتاد بستری شدم قرص خوردم فرداش درست شد.نمبدونستم اینی که داره عملم می‌کنه کارآموزه.گویا دکترم بوده تو اتاق ولی کارو کارآموز انجام می‌داده

۶ ماه جلوگیری کردم .ماه چهارم اقدام دوباره باردار شدم

شیراز بیمارستان زینبیه.البته کارآموز کار منو انجام داده رحممو خیلی نازک کرده بود ۳ روز بعدش خونریزی ...

اتفاقا منم باید شیراز عمل کنم ولی از همین کاراموزا میترسم،من شانس ندارم که یهو میبینی زدن یجا دیگمم ناقص کردن .

نمیدونم چکار کنم اصلا خسته شدم دیگه 

همش دکتر همش دارو.

چند روز بستری بودین؟

اتفاقا منم باید شیراز عمل کنم ولی از همین کاراموزا میترسم،من شانس ندارم که یهو میبینی زدن یجا دیگمم ...

اره زینبیه کاراموزیه من نمیدونستم.بعدش که خونریزی گرفتم و حالم بد شد رفتم دکتر زنان بهم گفت ضخامت رحمت خیلی کم کرده قرص داد برا ضخامت رحم

صبح رفتم ظهر عمل شدم شب مرخص.نوار بهداشتی شرت یدونه همراه ببر

اگه بچم سالم بود الان ماه ششم بودم،امشب بی بی چکشو دیدم بدجور دلم براش تنگ شده .ای خداااااا خودت میدونستی من نمیتونم چرا اینجور امتحانم کردی،تو خونه راه میرم یادش میفتم هنوز فکر میکنم تو شکممه،باورت میشه هنوز براش دنبال تخت و لباسم ،شکمم تکون میخوره یهو میگم اونه،چقد احتیاط خودمو میکنم 😔😔😔😔 

۲۲ روزه سقط کردم

بزار پریود بشی

دمنوش بومادران و مریم گلی من روزای آخر قبل عمل می‌خوردم.بعدش دیگه شوهرم گفت بریم عمل خودتو از بین بردی.۴۰ روز خونریزی داشتم

شنیده بودم رحم پاکسازی می‌کنه.اگر نچسبیده باشه تمیز می‌کنه رحمتو.اگرم چسبیده باشه که همون عمل