2777
2789
عنوان

عصبی و زودرنجم

214 بازدید | 20 پست

سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید چیکارکنم مثلا شوهرم اگ یه کاربدکنه من یه روز کامل هی تکرارمیکنم این کارو کردی اولش اون کوتاه میاد اخرش ب دعواختم میشه بچهاخسته شدم دارم داغون میشم دست خودم نیست میریزم بهم یاباید سرشوهرم دربیارم یابچه هام تازع فلوکستین ۲۰هم میخورم نتیجه ای نمیدع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی زود رنجم و زود عصبی میشم ولی حتی ب تظاهر هم ک شده سعی کن سیاست داشته باشی و ترفند بلد باشی مثلاً خود من سرش غر نمیزنم گیر نمیدم ولی ی کاری میکنم خودش متوجه اشتباهش میشه و عذر خواهی می‌کنه 

منم خیلی زود رنجم و زود عصبی میشم ولی حتی ب تظاهر هم ک شده سعی کن سیاست داشته باشی و ترفند بلد باشی ...

عه چه خوب برعکس من خیلی واضح بهش گیرمیدم و اولش عذرخواهی میکنه اینقدر گیرمیدم ک دعوامون میشه

[QUOTE=343689985]منم عصبی وزودرنج هستم. ادم خودخواهی نیستم اما بس همه روی اعصابم رفتن اینطوری شدم. وگرنه ادم اینطوری ...[/QU

من اوایل زندگیم خیلی غصه خوردم الان دیگه نمیتونم ارامش قبلو داشته باشم زود بهم میریزم عصبی میشم

کلا اینجوری نیست ک گیر ندم هاااا گیر میدم ولی با لحن و کلمات مناسب ک ب جای اینکه عصبی بشه راحت قانع بشه و بیشتر دوسم داشته باشه مثلاً ب جای اینکه بگی کجایی چرا نمای چرا دیر کردی بگو کجایی دلم برات لک زده زودی بیاااا ک برات سورپرایز دارم 

.... باور کنید با کله میاد

من دست خودم نیست کم نمیزارع برام بخاطر من چندوقته رفیقاشو گذاشته کنار اما من متاسفانه بازم بهش گیرمی ...

چی بگم.... 

خب هر کس ی جوریه ب نظرم خانم باید سیاست داشته باشه .... 

[QUOTE=343689985]منم عصبی وزودرنج هستم. ادم خودخواهی نیستم اما بس همه روی اعصابم رفتن اینطوری شدم. و ...

فقط حواست باشه بداخلاقی هایت به ریشه های زندگیت لطمه جدی نزند. شوهرت همیشه صبورنیست. کاسه صبرش ممکنه لبریز بشه