2777
2789
عنوان

واقعا کتاب اثر مرکب برام مزخرف بود!

121 بازدید | 20 پست

فصل یک بود یا دو تا همونجا بیشتر ادامه ندادم انقدر که بدم اومد

میگفت هررررر اتفاقی میفته مقصر اون خودتون هستید!مگه میشه؟

اصلا ادم به خودش شک میکنه

خیلی جاها این بقیه بودن که حق مارو ضایع کردن عین رانت و پارتی که همه جا شاهدش هستیم.

خیلی جاها محدودیت ها مانع موفقیت شدن

مگه چنین چیزی با عقل جور در میاد اصلا که همه چی تقصیر ماست؟ چرا این کتاب انقدر معروفه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خوندمش ازش بدم اومد از لحن دستوری و مغرورانه اش حالم بهم خورد بیشتر ش روانشناسی زرده

دقیقا اما واقعا برام سواله چرا معروفه و انقدر پرفروش

شاید من دارم اشتباه میکنم

من خودم خواستم تو کنکور قبول نشم؟هم امیدوار بودم هم تلاش کردم،هم همه چی اوکی بودیه دفعه همه چی لهم خ ...

تو قران هم میگه شاید صلاح نباشه شما به فلان پیز برسید این کلا خدارو برده زیر سوال

دقیقا اما واقعا برام سواله چرا معروفه و انقدر پرفروششاید من دارم اشتباه میکنم

والا منم ب خودم شک کردم 

اما واقعا زیادم تعریفی نیستن اینا تبلیغ هست برای سود بیشتر ناشرین و توی همه جای دنیا هم هست 

مطمئن هستید زرده؟انقدر حالم بهم خورد ازش که حد نداره

بله تاجایی اطلاع دارم جزو کتاب های زرده 

تفکر نامطمئن 

تناقص شامپزه

اینا با اینکه کتای های مشهوری نیستن ولی موردعلاقه های من هستن 

این درسته ک قدم های کوچیک امروز موفقیت‌های بزرگی بدنبال داره ولی این مطلب فقط توی اثر مرکب نیست قبلن هم نویسنده های دیگه بارها اشاره کردند بازم خوبع شما نکات مثبتش گرفتید صدالبته ک همش زرد وناکارامد نیس

این درسته ک قدم های کوچیک امروز موفقیت‌های بزرگی بدنبال داره ولی این مطلب فقط توی اثر مرکب نیست قبلن ...

من چون زخم خورده بودم زورم اومد وقتی این جمله رو خوندم

هر خوبی هم داشته باشه دیگه نمیخوام بخونمش