2777
2789

چه حالی می شین؟ دارررم دیووونه می شک سر یک سال بزرگتر بودن من همش می زد تو سرم خدایی که می گن کجاست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی میشه گف

فقط باید تحمل کرد 

اگه تو باهاش رابطه جن.سی نداشت یاحتمالا اون داره پس لیاقتش همینه 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ک و ن لقش

لابد مال اون شیرین تره😂

ولش کن برع

چیزی ک زیاده مرد

نمیدونم چرا بعضی دخترا اسیر یه مرد میشن

این بده برو با بعدی

شوهرت نیس ک اسیرش باشی

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

خلایق هر چه لایق... 

دستتو بگیر بالا شکر کن که زود خودشو نشون داد

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

میفهمم لیاقتش همون قدر بوده رفته پی لیاقتش

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

اگه ی نفر و خیلی دلت بخواد 

واسش آب بشی نشه ماهی برات 

بگو چ حالی میشی؟ 

من الان این حال و دارم 

ی بی قرارم 

ت رو ندارم 

کجای شهر و پا بزارم اسمتو نیارم

اح ولش کن باو گور باباش لیاقتت و نداشته

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.