2777
2789

سمانه خاتون،بانوی من

برایم گفته اند که شما بانویی پاک دامن بودیدو در زهد و تقوا، در زمان خود بی نظیر ....

شما در بیش تر روزهای سال، روزه مستحبّی می گرفتید

.امام هادی علیه السلام در شأن شما، فرمود:

«مادرم، عارف به حق من بوده و از اهل بهشت می باشد. خداوند نگهبان و حافظ اوست و شیطانِ سرکش به او دسترسی ندارد». 

ایشان هم چنین ، درباره شما می فرماید: «مادرم از مادران پرهیزکاران و صالحان است که از فرمان خداوند سرپیچی نمی کند.

اهل زهد و عرفان، اهل عبادت و از زنان بی مانند و بی همتای عصر بود و در مدینه، همگان او را به پاکی و تقوا می شناختند و او را سیّده می خواندند».

....

سیده خاتون،بانوی بزرگوار

به یمن قدم پاک پسر نازنینت،حاجات ما را به عافیت 

روا کن...

من هدیه ای برای شما میفرستم🎁🎁🎁

🌷صلوات مخصوص حضرت زهرای مرضیه س 🌷

و مثل همیشه منتظرم تا آن را بپذیرید...

بانوی من ،قدم نوزاد پاکتان،خیلی مبااااااارک باد

🌟🍃🌟🍃🌟🍃🍃🌟 

امروز صدای هلهلۀ فرشتگان در آسمان مدینه شوری تازه بر پا کرده است. خانۀ امام جواد علیه‌السلام را شوری دیگر در بر گرفته است. غنچه‌ای از تبار عصمت، در بوستان آل طه شکفته و عطر وجودش شیفتگان را سرمست کرده است. 

🍃🌟 امام جواد علیه‌السلام فرزند گرامی‌اش را در آغوش گرفته و نور امامت و ولایت را در پیشانی مبارکش می‌نگرد.جانشینی دیگر برای نور‌افشانی پا به عرصۀ وجود نهاد تا لطف خدا هم‌چنان بر بندگان صالحش فرو ریزد. 🌟 🍃 🌟🍃🌟🍃🌟🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.