2777
2789
عنوان

مسیر زندگی؟

242 بازدید | 23 پست

من یک عدد کنکوریم

ولی الان که امتحانام تموم شدن تصمیم گرفتم کنکور رو بیخیال شم، جلو ضرر رو هر موقع بگیری منفعته.. بگذریم چه خرج ها که نکردم و چقدر زحمت که نکشیدم..

میخوام برم دنبال علاقم

کسی مجبورم نکرد بیام تجربی اما خب ارشادمم نکردن برای پیگیری علاقم

میخوام برای دانشگاه برم آزاد

برای درآمدم هم یه کار آزاد دست و پا کنم

فهمیدم که بدرد درس نمیخورم ، با اینکه خیلی دیر فهمیدم ولی خب..

بنظرتون در آینده پشیمون میشم؟ نمیتونم از پس زندگی و مخارجم بر بیام؟

ب قول خودت جلو ضرر و از هر جا بگیری منفعته خوب درکت میکنم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان بیخبال کنکور نشو کلا ده بیست رور مونده ، بعد نتابج اگه چیر خوبی نیاوردی برو دنبال هر چی میخوای ، فردای روز کنکور برو هر کلاسی دلت میخوتد ثبت نام کن ولی الان ول نکن که بد پشیمون میشی ،یه سال خوندی بیست روزم روش

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

💔👌بنظرت برای پیدا کردن شغل اذیت میشم؟

اره ت ایران برا دختر سخته شغل آزاد ول نا امید نشد 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تصمیم شجاعانه ایه.من میپسندم

من اینجور فکر میکنم که حداقل توی محیطی من هستم وقف کردن خودم برای کنکور کار منطقی ای نیست.. اونم حالا که بحث علاقه پیش میاد

گیرم میخوندمو پزشکی و دندون و.. تاپ ترینا رو میاوردم.. چه فایده همه شون رو به اشباع شدن و.. دوران تحصیلی بشدت طولانی و بدون درآمد و.. نمیدونم شایدم بهانه میارم

الان بیخبال کنکور نشو کلا ده بیست رور مونده ، بعد نتابج اگه چیر خوبی نیاوردی برو دنبال هر چی میخوای ...

اره واقعا همش این منظر هم میاد توی ذهنم، نمیدونم چرا میخوام فرار کنم شاید چون اردیبهشت بددد خراب کردم 🙂💔

من اینجور فکر میکنم که حداقل توی محیطی من هستم وقف کردن خودم برای کنکور کار منطقی ای نیست.. اونم حال ...

دقیقا.منم کنکوریم همش میگم قبول شدم بعدش چی؟به جای این سختی‌ها میتونم برم خارج از ایران بدون هیچ سختی همین رشته هارو بخونم

لایک نکن،ریپلای نکن

کاش لاقل از عمری که توی دانشگاه آزاد میزارم ثمره ای بدست بیاد

میاد ت جامعه میری کلی چیز یاد میگیری بعدم اینجا ک آمریکا نیس درس نخونده بشی جانی دپ تحصیلات خوبه 

اره واقعا همش این منظر هم میاد توی ذهنم، نمیدونم چرا میخوام فرار کنم شاید چون اردیبهشت بددد خراب کرد ...

عزیزم استراحت میخوای بکنی بکن ، تفریح میخوای بکنی بکن ولی حا نزن ، اردیبهشت از بچه ها پرسیدم گفتن افتضاح بود ، الان وضع همه خرابه استرس دارن ، این چند وقتم کم نیاری بردی

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

میاد ت جامعه میری کلی چیز یاد میگیری بعدم اینجا ک آمریکا نیس درس نخونده بشی جانی دپ تحصیلات خوبه

از لحظه ای وارد رشته تجربی شدم ( و در کنارش اتفاقای شخصی ای که برام افتاد) متوجه شدم علاقه زیادی به وکالت دارم 🤦‍♀️

یجورایی روحیه فضولی و جسارتشو دارم 😂💔

اونقدرر عمرم رفت بابت تحقیق درمورد اینکه میتونم با دیپلم تجربی، حقوق و وکالت دولتی بیارم؟ کی تغییر رشته بدم؟ سخته شدنیه و....مخصوصا اینکه کنکور بالکل تغییر کرد و واقعا دیگه نشدنی شد کنکور انسانی دادن برام.

و وقتی حالا رسیدم به این نتیجه که میتونم برم دانشگاه بدون کنکور رشته مورد علاقم بخونم و شایدم به جایی برسم خدارو چ دیدی 😂🤦‍♀️

عزیزم استراحت میخوای بکنی بکن ، تفریح میخوای بکنی بکن ولی حا نزن ، اردیبهشت از بچه ها پرسیدم گفتن اف ...

حق با شماست.. باید فکر کنم بهش

خیلی از پشیمونی های دوباره میترسم 💔