2777
2789
انشالله که کامل به هوش بیاد سر چی دعوا کرده؟

سر آبیاری زمین کشاورزی ده دقیقه اینور اونور شده بود پسرداییم میاد سوار موتور بشه یارو از پشت میاد با بیل میزنه از پشت تو سرش،بعد میخوابونه زمین پسرداییمو چقدر میزنتش ... پسرداییم خودش سوار موتور میشه میاد چون با موتور اومده هی مغزش تکون میخوره همون باعث شده که بدتر بشه اوضاع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاله بزودی زود خدالباس عافیت به تن این جوان بپوشاند. خدا بداد پدر مادر وخانواده اش برسدچه امتحان سختی در زندگی شده اند. انشاله باصبر وسرافرازی این امتحان پشت سربگذارند. خیلی غم انگیز است

یه صفحه بزارید جلوش که روش حروف الفبا هست و بعد بهش بگین هرچی میخواد رو با اون حروف نشون بده

مثلا شما دست میزاری روی حرف آ بعد اگر چیزی که اون میخواست با حرف آ شروع میشد یک پلک بزنه اگرم نه چشمش رو تکون بده یا تکون نده

یک نفر با هواپیما تک نفره سقوط کرده بود کل بدنش خورد شده بود و فقط چشمش تکون میخورد 

با همین شیوه ای که گفتم با بقیه ارتباط برقرار میکرد و اولین حرفش این بود که من تا آخر امسال با پای خودم از بیمارستان خارج میشم

و موفق شد

یا شافی به حق امام زمان عج

ببخشید پسر دایتون چی شد هنوز کماست؟

سلام عزیزم من همین الان تونستم‌ بیام سایت ... اره فقط نمیتونه راه بره وگرنه حرف میرنه بگو بخند میکنه هرروز وقت فیزیوتراپی داره روز بروز علائم بهتر شدن توش هست واقعا معجزه خدارودیدیم .....